Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

А знаєте чому ви так думаєте?

Оновлено

Людська дискримінація, яка процвітала як у минулому, так і в сьогоденні. Я розповім вам, у чому помилка.

Представники нижчих потягів у стародавній Індії були дуже відсталими не тому, що отримували низькосортні гени батьків, а тому що їм просто не дозволялося здобувати освіту.

Чорні в США відставали від білих не тому, що мали нездатний до розвитку мозок, а тому що росли в умовах расової сегрегації.

У минулих століттях серед жінок було мало видатних особистостей не тому, що жінка дурніша за чоловіка, а тому що жінка була обмежена практично в усьому. І з дитинства в ній виховувалася не особистість, а лише поступлива і слухняна тінь чоловіка.

А як на рахунок ВІЛ? Ви б змогли вибрати собі об’єкт дискримінації, поки їдете в громадському транспорті? Не тому, що він заразний і небезпечний, а тому що ви не знаєте шляхи передачі інфекції, наприклад? Чи не тому, що ваше невігластво породжує страх? Чи ваш старий друг після семи років дружби раптом виявився ВІЛ-позитивним із народження?

Тому що тут так прийнято. Тим, хто досі вважає себе кращим за інших, вигідно оточувати себе штучними кордонами. А як ще виправдати власну неспроможність?

Якщо вам цікаво замислюватися про гострі соціальні питання – ви можете почитати мій блог.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.