Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Справжній талант – Енн Хетеуей

Оновлено

Актриса, яка вела щоденники, показувала нам Країну Чудес, билася з Бетменом і співала під дощем. Актриса, у якої є «Оскар». Це вона – Енн Хетеуей.

Я є одним із численних фанатів цієї актриси. Я подивився з нею всі фільми. І хочу поділитися з вами короткими рецензіями на фільми, у яких грала ця красуня.

Дилогія «Щоденники Принцеси» (Міа Термополіс)

 

1_1_У головних ролях: Енн Хетеуей, Джулі Ендрюс, Кріс Пайн і Гектор Елізондо. Ці два фільми розповідають про непримітну дівчину Мію, чиє життя перевертається з ніг на голову, коли вона дізнається, що її батько (якого вона вважала загиблим) був королем європейської країни Женовії, а сама вона є її принцесою. За допомогою своєї бабусі Кларісси, а також своїх друзів, Міа повинна вирішити: хоче вона стати королевою або назавжди залишитися «бридким каченям».

C__

Саме з цієї ролі почалася кар’єра Енн у Голлівуді.

І впоралася вона з нею відмінно, зігравши незграбного, постійно потрапляє в різні халепи підлітка. Фільм призначений для дітей, які досі вірять у казки.

       

Моя оцінка: 9 з 10.

Зачарована Елла (Елла з Френла)

У головних ролях: Енн Хетевей, Х’ю Денсі, Кері Елвес CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 91_$: - 1.0 ($   62), $  91_ При народженні Елла отримує від своєї хресної феї дар слухняності – щоби їй не сказали робити, вона виконує це негайно.

Елла не може змиритися з цим «подарунком» і сумує через це. Тоді вона зі своїми друзями вирішує відправитися в довгу подорож, щоби знайти фею і скасувати закляття.

Фільм вийшов кумедним і веселим. З достатньою кількістю гумору. Але це не той фільм, який ви захочете переглянути ще раз. Фільм на один раз.

Моя оцінка: 8 з 10.

 

Крейзі (Аллісон)

6_6_

У головних ролях: Енн Хетеуей, Біжу Філліпс, Фредді Родрігез, Майкл Фогель і Джозеф Гордон-Левітт.

Фільм розповідає про випадкове зіткнення рідко перетинаючихся частин американського суспільства. Підлітки з багатих сімей, щоби розважитися, приїжджають у бідні мексиканські райони Лос-Анджелеса. Ця поїздка призводить до непередбачених наслідків. Ця перша серйозна роль Енн після низки Діснеївських фільмів. І тут вона добре зіграла роль наркоманки Аллісон, яка вважає, що їй усе дозволено, але яку в кінці жорстко «обламали». Також тут грає мій ще один улюблений актор Джозеф Гордон-Левітт. Але все одно фільм особливої драми, не змушує співпереживати героям. Через годину ти вже про нього й не згадаєш.

Моя оцінка: 7 з 10.

Горбата гора (Лурін Ньюсам Твіст)

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 91_$: - 1.0 ($   62), $  91_

У головних ролях: Хіт Леджер, Джейк Джилленхолл, Мішель Вільямс і Енн Хетеуей.

США, штат Вайомінг, 60-ті роки. Молоді хлопці Енніс дел Мар і Джек Твіст знайомляться на прийомі на літню роботу. Одного разу, неабияк напившись, вони вступають у сексуальний зв’язок. Так і починається їхня історія любові.

Фільм був добре прийнятий критиками, а три ведучих актора (Леджер, Джилленхолл, Вільямс) були номіновані на «Оскар». На жаль, Енн зрадницьки мало в цьому фільмі, але все одно раджу всім подивитися цей фільм. Без сліз дивитися цей фільм неможливо.

Моя оцінка: 9 з 10.

Диявол носить Prada (Енді Сакс)

У головних ролях: Меріл Стріп, Енн Хетвей, Емілі Блант і Стенлі Туччі.

АВТОР: gd-jpeg v1.0 (за допомогою IJG JPEG v62), якість = 91_$: - 1.0 ($   62), $  91_

Після закінчення університету Енді, провінційна дівчина, яка мріє стати журналістом, отримує посаду помічника всесильної Міранди Пристлі, деспотичного редактора одного з відомих модних журналів. Енді завжди мріяв про таку роботу, не знаючи, з якою нервовою напругою вона буде пов’язана…

Цей фільм – один із моїх улюблених. Саме через нього я полюбив Енн. Вона грала добре, не заблукавши на фоні «Королеви Оскара» Меріл Стріп.

Але перлиною у фільмі стала Емілі Блант, яка зіграла старшого секретаря Міранди. Стільки сарказму й чорного гумору не знайдеш ніде.

Моя оцінка: 10 з 10.

              Джейн Остін 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 91_$: - 1.0 ($   62), $  91_

У головних ролях: Енн Хетеуей, Джеймс Макевой і Меггі Сміт. Джейн Остін вірить у любов, а її батьки хочуть, щоби вона вийшла заміж за розрахунком. Але коли Джейн знайомиться з чарівним молодим ірландцем Томом Лефроєм, її світ летить шкереберть. Чи варто їй прийняти доглядання Тома або ж послухатися батьків?

Ця історія любові нікого не залишить байдужим. А декорації й костюми приведуть вас у захват.

Моя оцінка: 9 з 10.

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.