Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний травень

Оновлено

Живіть активно й не пропустіть свій шанс разом з Teenergizer!

Учасники конкурсу повинні запропонувати експериментальні інновації для вирішення глобальних проблем. Особлива увага приділяється цифровим інноваціям.
дедлайн: 12 травня 2016 року.

Перейти на сайт

В учасників конференції буде можливість почути з перших вуст поради щодо працевлаштування, поспілкуватися з успішними людьми. Приємним бонусом стане практичні заняття з написання CV.
Коли: 14 травня 2016 року.

Перейти на сайт 

Лондонський Коледж Моди – London College of Fashion, University of the Arts London та його представник в Україні – Освітня група ДонСтрім за підтримки VOGUE Ukraine проводять Креативний Освітній День. Практичні майстер-класи для тих, хто вже сьогодні не уявляє себе без моди, а в майбутньому хотів би стати студентом Лондонського Коледжу Моди – LCF.
Коли: 14 травня (12:00-17:00)

Перейти на сайт 

WikiPhysContest-2016 – конкурс статей з астрономії та фізики для української Вікіпедії, який проводить ГО «Вікімедіа Україна». Узяти участь у конкурсі і виграти ноутбук, планшет або електронну книгу можуть усі!
Дедлайн: 14 травня 2016 року.

Перейти на сайт 

Учасники дізнаються про багато теоретичних підходів до вирішення конфліктів, ролі традицій у нашому повсякденному житті та багато іншого.

Перейти на сайт 

26-28 травня 2016 року у Львові відбудеться IV Lviv Media Forum за участю журналістів, блогерів, видавців, медіаменеджерів, аналітиків і студентів. Тема цьогорічного форуму: «Пояснення світу через медіа».

Перейти на сайт

TravelBird Internship – це робота в Амстердамі, та ще й у стартапі, який займається просуванням подорожей і суміжними послугами. Термін стажування – від 3 до 6 місяців. Для участі у відборі необхідно надіслати свою цікаву історію про подорож.
Дедлайн: 31 травня 2016 року.

Перейти на сайт 

Програма «Андре Мазон» передбачає фінансування візитів вчених і викладачів, співробітників вищих навчальних закладів, державних або приватних наукових організацій, з Франції до Росії і з Росії до Франції тривалістю не більше п’яти днів. У програмі можуть брати участь представники будь-яких наукових дисциплін.
Дедлайн: 10 червня 2016 року.

Перейти на сайт 

Енерджайзер кемп – наметовий табір, який 1 – 14 липня 2016 об’єднає людей для навчання, спілкування та захисту заповідних берегів Південного Бугу. Небайдужі активісти, художники й дослідники поділяться своїми знаннями і вміннями з учасниками табору й разом заступляться за збереження давньої природи національного парку. Теми обговорень і занять охоплять, але не обмежаться мистецтвом…
Дедлайн: 9 червня 2016 року.

Перейти на сайт 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.