Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Об’єднуючи зусилля в боротьбі з епідемією ВІЛ/СНІДу в Україні

Оновлено

Об’єднання підлітків та молоді «Teenergizer» організовує круглий стіл 1-го червня. Це дуже важливий захід для всіх, кого цікавить тема ВІЛ. Це важливий крок для нас, адже подібними заходами ми акцентуємо увагу громадськості на проблемі соціалізації та рівних прав ВІЛ-позитивних підлітків.

Завдяки тому, що до проблеми епідемії привернуто увагу багатьох небайдужих людей, формується національна відповідь на епідемію ВІЛ/СНІДу. Для нас важлива підтримка і співпраця з представниками різних міжнародних організацій, таких як UNAIDS і UNICEF, представників Київської міської державної адміністрації та державні організації.

Дуже важливо залучати до профілактики ВІЛ і програми з подолання епідемії підлітків, які живуть зі статусом. А нам, у свою чергу, важлива підтримка людей, які приймають рішення. Ми будуємо світ без дискримінації у всіх сферах, у тому числі ВІЛ і ми готові захищати наші права і права наших однолітків.

На круглому столі нам необхідно обговорити те, як взаємодіють державні та недержавні організації в роботі з ВІЛ-позитивними і вразливими до ВІЛ підлітками. Зрозумівши, як об’єднати зусилля в правильному напрямку, ми зможемо зробити впевнений крок на шляху до подолання ВІЛ.

 

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.