Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Про всесвіт Гаррі Поттера знімуть 5 фільмів

Оновлено

У планах екранізація книжки Джоан Роулінг «Фантастичні тварі й де вони мешкають», за якою буде знято п’ять фільмів. Режисером фільму буде Девід Йетс.

Джоан Роулінг аргументувала такий поділ книги тим, що історія просто не може вкластися в один фільм, повідомляє newsday24.org. Новий фільм, як і книжка, буде являти собою деякий шикарний посібник для початківців магів. Влітку попереднього року команда вже розпочала роботу над першою частиною продовження «Поттеріани». «Я підтверджую, що буде знято 5 нових фільмів», – повідомила письменниця. Книжка Фантастичні тварини була розміщена у 2001 му році. Цю інформацію підтвердила сама письменниця, відома за серією книжок про Гаррі Поттера. У «Фантастичних звірях» згадується професор Дамблдор. Як пояснила Роулінг, у світі Фантастичних звірів він постане молодим учителем.

Дія фільму розгорнеться за 70 років до подій «Гаррі Поттера».

Перший фільм вийде на екрани вже у 2015-му році. У ньому головний герой Ньют Скамандер, відрахований зі школи чарівництва, залишає великобританію і йде до Північної Америки, де може шукати і вивчати незвичайних істот. В основній ролі зніметься власник «Оскара» Едді Редмейн.

Світова прем’єра «Фантастичних звірів і місць їх проживання» відбудеться 11 листопада в Італії.

Варто позначити, що спін-офф саги про Гаррі Поттера став дебютом для Роулінг у якості сценариста.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.