Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Не вір словам – вір тільки фактам!

Оновлено

26 листопада не було всесвітнім днем боротьби зі СНІДОМ. Цього дня відзначалися всілякі національні та релігійні свята. У цей день народився засновник Гарвардського університету. У цей день ти спав довше звичайного, тому що була субота.

Загалом і в цей день відбувалося багато всього, ніяк не пов’язаного з ВІЛ та епідемією, але організатори проєкту «Вірю Не Вірю» вирішили це виправити. Саме в цей день в АШАНах Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя та Кривого Рогу були встановлені пункти, у яких кожен бажаючий міг скласти тести на ВІЛ, сифіліс, гепатити В і С.

Біля «наметів тестування» із самого ранку вишикувалася значна черга. Пропустити цю подію не могла й наша команда. Чесно відстоявши чергу, попутно розглядаючи котиків на сусідній виставці, ми склали тести й отримали детальну медичну консультацію про шляхи передачі й подальші дії в разі позитивного статусу. Крім того, наші активісти встигли поспілкуватися з журналістами каналу 24 і Ройтер.

Спасибі кожному, хто не полінувався й разом із нами взяв участь в акції! Адже боротися з епідемією потрібно не тільки 1 грудня.  

P.S.: Нагадуємо, що намети в Ашані напередодні 1 грудня – не єдине місце, де можна протестуватися на ВІЛ.  Ви можете знайти зручний для вас пункт тестування на карті Т.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.