Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Надія в Амстердамі на зльоті Комітету 22-ї Міжнародної Конференції AIDS2018

Оновлено

А ви пам’ятаєте, як наша Надія вирушила до Нідерландів aids2018_2018_ на першу робочу зустріч Координаційного Комітету 22-ї Міжнародної Конференції AIDS2018? Давайте оживимо цей успіх Teenergizer!
У вересні стало відомо ім’я Представника Молоді, що відповідає за адвокацію ролі юних поколінь у Конференції AIDS2018. Серед 18 молодих ВІЛ-активістів з усього світу для цієї найважливішої ролі обрали саме Надію з Teenergizer! Її головна мета тепер – максимально розширити участь підлітків та молоді в глобальній конференції з питань ВІЛ/СНІДу у 2018 році.
aids2018-2_2018-2_З такими рішучими планами Надія вирушила підкорювати Амстердам у жовтні 2016 року. Перша зустріч Координаційного Комітету AIDS2018 зібрала більше 30 членів Комітету. Більше 30 найдосвідченіших і успішних ВІЛ-активістів з усіх куточків планети! Робочий процес був складний, але 17-річна Надія не злякалася.

Нові алгоритми роботи – розповідає активістка – виявилися цікавими й дуже навіть доступними. Комітет обговорював базові характеристики конференції й у режимі вільної дискусії приймав реальні рішення.

А ось і самі рішення!

Завантажити (PDF, невідомий)

Надія впевнена, що роботи належить зробити дуже багато, але Конференція буде чудовою подією. Її і всю команду Teenergizer особливо надихає те, що AIDS2018 фокусується саме на нас із вами, на молоді!
Також, хочемо нагадати, що абсолютно всі молоді люди можуть долучитися до процесу створення молодіжних проєктів для Конференції, а також формування її базових характеристик. Для участі підпишіться на нашу розсилку, заповнивши анкету членства у Eurasian Teenergizer!

Ну й куди ж ми без фоточек Амстердама?)
amsetrdam_$_

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.