Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Teenergizer! и One Day At Work

Оновлено

Привіт, я Аню! Зараз я активіст і член команди Teenergizer!, але й до діяльності в організації в мене був досвід волонтерства.

Я починала в далекому 2014 році, самостійно відкриваючи для себе всі аспекти соціальної роботи. Через роки наполегливої роботи на суспільство, я опинилася в Одесі з Яною. Чудовий був тиждень, я дізналася для себе багато нового. За одну з вечірніх бесід, після важкого робочого дня, я розповіла Яні про свою діяльність. One Day At Work, один із проєктів, яким я займалася, дуже її зацікавив. 

one day at work_алюр алюр біг анаша_Підлітки часто запитують себе: «Що ж я буду робити коли потраплю на справжню роботу? Як працює компанія зсередини? « Програми стажувань існують для студентів і фахівців. А що робити школярам, які не мають поняття, чим зайнятися в майбутньому?

One Day At Work створили мої друзі у 2015 році, тому що вони хотіли боротися за право на вільний розвиток молодих і талановитих. Цю освітню програму було створено для дітей від 16 до 20 років. Юні учасники отримують можливість проходити стажування в компаніях, що працюють у різних сферах. 

Я прийшла в проєкт трохи пізніше, але з часом почала займатися основними виконавчими функціями. Зараз ми всі активно займаємося розвитком і поширенням One Day At Work. За півтора року ми провели велику кількість успішних стажувань, які стабільно проводяться в п’яти містах: Київ, Запоріжжя, Чернівці, Луцьк, Львів, Херсон. Але на цьому ми не зупинилися й разом домагаємося нових вершин!

Щоби розвивати проєкт, знайти нову аудиторію і створювати нові ініціативи, ми запускаємо нову ініціативу за підтримки Teenergizer! Перше стажування разом із Т! вже не за горами: тиждень у якості помічника PR-менеджера Театру Переселенця.

Стежте за новинами One Day At Work в наших соціальних мережах: VK и Facebook.

Анна Міллер

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.