Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідних від Teenergizer!

Оновлено

Прокинулися й пішли тусуватися. Куди? Teenergizer підкаже. 

Львів

Учасники Вікімарафону навчаться редагувати Вікіпедію й можуть написати статтю про діячку мистецтва. Гендерний розрив у Вікіпедії – відома проблема. Щоби її подолати, по всьому світу проводяться вікімарафони Art+Feminism. Це нагода долучитися до висвітлення у Вікіпедії інформації про жінок, що зробили вагомий внесок у мистецтво, і їхню творчість.

Коли: 11 березня, 11:30 – 17:00
Де: Львів, пл. Ринок 42; вхід із подвір’я, Феміністична майстерня
Скільки: безплатно

У Львові відбудеться зустріч з учасниками Української антарктичної експедиції, які цього року вирушають на станцію Академік Вернадський. Модератором зустрічі виступить відомий дослідник Антарктики, львів’янин Ігор Дикий.
Захід організовується онлайн-журналом Explorer Life

Коли: 12 березня, 15:00
Де: Львів, пр. Свободи, 15, Музей етнографії та художнього промислу
Скільки: безплатно

З нагоди виходу абетки-енциклопедії для родинного читання «Шевченко від А до Я» («Видавництво Старого Лева») художниця-ілюстратор книжки Анастасія Стефурак проведе майстер-клас для дітей «Де зустрітись із Шевченком?», а працівники національного музею влаштують дітлахам цікаву екскурсію виставкою художніх робіт Кобзаря.

Коли: 11 березня, 14:00
Де: Львів, просп. Свободи, 20, Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького

Сенсаційна прем’єра – уперше в Україні буде поставлено виставу за Евріпідом.

Герої давньогрецької міфології оживуть у сучасному, цікавому, мистецькому, експериментальному трактуванні Заслуженого діяча мистецтв України Я.Федоришина.

Питання, які були актуальні 5 тис. років тому – актуальні й сьогодні.

Так, є ще щось, що змінює людину й навколишній світ. Евріпід – планета, яка може розчавити, або возвисити. Приходьте на виставу «Іфігенія в Авліді» в постановці Я. Федоришина і відчуйте це самі.

Коли: 11-12 березня, 18:00
Де: Львів, пл. Ген. Григоренка, 5, театр «Воскресіння
Скільки: 100 грн

Київ

Відвідувачів фестивалю чекають майстер-класи з робототехніки, архітектури, математики та географії. Усі бажаючі зіграють у робофутбол, робогонки й покерують роботом-загарбником. Найменших гостей свята чекає робот Пікассо, який допоможе намалювати справжній шедевр.

Коли: 11 березня – 12 березня, 10:00
Де: Київ, вул. Хрещатик, 2, Український дім
Скільки: безплатно

Проєкт пропонує представникам новітнього українського мистецтва висловитися про любов як про одну з основних рушійних сил буття. 31 художник, 15 пар – запропонують глядачеві свій погляд на вічні цінності. «Одне з основоположних понять усіх філософських систем і гуманістичних релігій останніх чотирьох тисячоліть історії й Заходу, і Сходу, безумовно, фундаментальна тема у світовій культурі та історії мистецтва – це любов, – говорить куратор проєкту LOVE.contemporary Юлія Нужіна. – Виклик попрацювати з цією темою прийняли художні пари з усієї України, представники вітчизняного сучасного мистецтва різних поколінь. І кожна пара відбулася, у тому числі завдяки такій категорії, як любов».

Коли: 2 березня – 2 квітня, з 11:00 по 19:00
Де: вул. Богдана Хмельницького, 7. (м. «Театральна»)
Скільки: 40 грн

Цієї весни Музей Тичини пропонує відвідувачам новий формат кінопоказів, у рамках якого буде представлено київську серію невідомих режисерських робіт Сергія Параджанова. З метою створення дискусії-експромта по завершенні показу, назву фільму (вперше за історію музею) буде залишено в таємниці.

Коли: 11 березня, 18:00
Де: вул. Терещенківська, 5 кв. 1-3, Літературно-меморіальний музей-квартира П.Г. Тичини
Скільки: уточнюйте за телефонами (044) 234-43-27, (063) 504-24-18

Перша в Україні вечірка в стилі бохо – «Bloomingbohoparty». Стиль босо – це стиль для незвичайних і творчих особистостей, це стиль для людей вільних духом. На Spring Boho Party можна буде повністю зануритися в атмосферу стилю бохо в приємній компанії під легкі dj-сети і з розслабляючими напоями. Обіцяємо – буде цікаво й дуже красиво!

Коли: 11 березня, 17:00
Де: Educatorium (вул. Рейтарська, 8Б)
Скільки: 80 грн

Одеса

У програмі:
• пісні під гітару від банди Singing Beards
• диск-жокей Y Qid
• будівельні закуски й запивки

Коли: 11 березня, 20:00
Де: Одеса, Канатна 27/1, 4City
Скільки: безплатно

У цей знаменний день ми хочемо подарувати тобі гарний танець.
Наталія Карнаух (Soul Dance Studio) проведе показовий урок сольного танцювання. Ви зможете познайомитися з Нью-Йоркською ча-ча-бугалу.
А потім ми будемо танцювати до впаду те, що вміємо, пити за твоє здоров’я і їсти те, що принесли.

Коли: 11 березня, 19:30
Де: Одеса, Жуковського, 15, Lindy.Point
Скільки: 50 грн

Автор збірки: Віта Панащук

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.