Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Методичні посібники по роботі з дітьми, порушеними епідемією ВІЛ/СНІД

Оновлено

Представляємо Вашій увазі методичні керівництва по роботі з дітьми порушеними епідемією ВІЛ/СНІД:

Завантажити (PDF, невідомий)

У цьому методичному посібнику описуються основні аспекти, на які необхідно звернути увагу при роботі з дитиною під час планування розкриття статусу; робота з підготовки та психологічної підтримки батьків на шляху до розкриття статусу. Останній розділ включає інформацію про пропоновану підтримку під час розкриття статусу за заздалегідь обговореним із батьками планом, і постійну підтримку після розкриття статусу, у міру того як діти набувають нових знань і розуміння аспектів свого здоров’я та ВІЛ.

Завантажити (PDF, невідомий)

Усе більше дітей, які живуть із ВІЛ в Україні, досягають 10 річного віку й підходять до моменту впізнавання свого ВІЛ-позитивного статусу. Так само, як і для дорослого, інформація про діагноз ВІЛ може супроводжуватися різними, але дуже сильними за інтенсивністю, почуттями/емоціями й переживаннями, які складно проживати самостійно. У цьому керівництві надана інформація про один зі способів надання допомоги дітям, які порушені епідемією ВІЛ/СНІД – групі підтримки для дітей.

Посібники призначені для психологів, соціальних працівників і педагогів, які пройшли курс «Основи психології» і працюють із ВІЛ – позитивними дітьми. Посібники розроблені в рамках проєкту «Позитивні діти», ґрунтуючись на досвіді і знаннях канадських фахівців.

Методичні посібники розроблені за фінансової підтримки Канадського агентства міжнародного розвитку (CIDA) і під керівництвом Канадського товариства міжнародного охорони здоров’я (CSIH), у рамках проєкту «Позитивні діти».

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.