Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Афіша заходів на вихідні

Оновлено

Море занять, щоби не нудьгувати вдома.

Фільм «Українські шерифи» знятий вітчизняним режисером Романом Бондарчуком. Світова прем’єра кінострічки відбулася 26 березня 2016 року на кінофестивалі Docudays UA. Кіно оповідає про життя одного села в Херсонській області. Місцеві «шерифи» (а точніше – два добровольці, які взяли на себе функцію органів правопорядку) немов справжні «робіни гуди» захищають простих жителів від свавілля чиновників і кримінальних авторитетів. Соціальна драма вітчизняного виробництва нагадає про суворі реалії життя в українській «глибинці».

Коли: 27 травня, о 20:00

Де: Сквер Небесної Сотні, вул. Михайлівська, 24-26

Вхід вільний 

Приходьте співати мантри, пити чай і спілкуватися з однодумцями. Буде гість зі США – Річ Логан, учитель йоги, широко відомий у вузьких колах.

Коли: 27 травня, початок о 17:00

Де: кафе «Шпаківня» на Трухановому острові

Вхід вільний 

«100 фільмів за 100 хвилин» – це фестиваль однохвилинного кіно (не плутати з роликами, кліпами або рекламою). Це повноцінні фільми, кожен із яких апелює до глядача й розповідає історії, які, здавалося б, неможливо укласти в одну хвилину, підтверджуючи своїм прикладом вираз «Короткість – сестра таланту» Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно з тільки одним обмеженням – 100 секунд!

Коли: 27 травня, 20:00

Де: Кінотеатр «Кінопанорама», вул. Шота Руставелі, 19

Скільки: 70-80 грн

«Я, ти, він, вона: лекція про формування образу команди в супергеройських коміксах «– пізнавальна лекція для поціновувачів від Ольги Ковальчук.

Супергерої теж люди (в основному), й іноді – їм не впоратися поодинці. Тоді вони збираються в команди, які ми знаємо й любимо.

На лекції ми розкладемо по поличках логіку формування успішного образу класичної superhero team і зрозуміємо як у команді не втрачається індивідуальність кожного персонажа.

Будемо говорити про таке:

  • історії створення головних супергеройських команд: Justice league и Avengers;
  • як з’являються лідери команд і чому їм обов' язково потрібно час від часу сваритися;
  • suicide squad – як об’єднання в команду зробило лиходіїв героями;
  • самі незвичайні Коміксні команди;
  • супергеройська команда як образ ідеальної спільноти;
  • чому саме командні образи зараз так популярні в кіно;

Після лекції влаштуємо невелике обговорення)

Коли: 27 травня, з 17.00 до 19.00.

Де: FRAT social club, ул. Євгенія Коновальця, 36.

Вартість участі: за тарифами закладу – 1-а година 40 грн, усі наступні за 30 грн. (у вартість часу входять чай, кава та печиво в необмеженій кількості).

Kyiv Farm створена для того, щоби показати, як вирощувати їжу, чому важливо підтримувати локального фермера і як ми можемо допомогти рослинам реалізовувати їх права в місті.

Коли: 28 травня, з 12:00 до 15:00

Де: 31B1 (Pushkinska)

Вхід вільний

Мопсо-тусовка – це подія для всіх мопсів і їх господарів, адже тут можна обговорити своїх улюбленців і дізнатися корисну інформацію про них.  А в цей час ваші вихованці можуть бігати з висунутими язиками, вдосталь похрюкати і зробити парочку селфі. Мопсо-тусовка пройде в рамках Кураж Базару. У програмі: естафета для мопсиків, подаруночки, фото-сет з усіма учасниками тусовки.

Коли: 28 травня, початок о 13:00

Де: платформа артзавод

Почім: 50 гриві

Вчені довели, що людині потрібно обійматися як мінімум 8 разів на день, щоби відчувати себе щасливо! У всьому світі існують флешмоби, фестивалі та акції «Free Hugs»

Друзі, приходимо 27-го травня на пейзажну алею, пишемо таблички: Вільні обійми, Free hugs, Вільні обійми. Мета пройтися по Пейзажній алеї туди й назад і обійняти якомога більше людей (Ви дійсно насолодитеся теплими емоціями й позитивом навколо вас).

Влаштуємо пікніки біля Історичного музею. Також з 16 годин буде музичний джем біля Історичного музею.

Коли: 27 травня, з 12:00 до 17:00

Де: Пейзажна алея , Велика житомирська

Чудова можливість не тільки всю ніч дивитися фільми, заїдаючи свій інтерес необмеженою кількістю печива, кави й чаю, але і прекрасний спосіб спостерігати весь сюжетний драматизм авторських стрічок у непристойно комфортній обстановці: під нашаруваннями тепленьких пледів, вмостившись в одному з циферблатівських крісел або барвистому дивані. Чого ще бажати в ніч із суботи на неділю?!

Будемо дивитися такі фільми:

  • Мерзенна вісімка
  • Кримінальне чтиво
  • Джанго звільнений

Коли: з 27 на 28 травня, з 23:00 до 8:00

Де: Простір Циферблат

Скільки: 110 грн

Запрошуємо вас узяти участь і підтримати учасників велогонки! «Пуща весняна» – це активна, весела подія в зеленому лісі з ароматом ландишу, спілкування з однодумцями в дружній атмосфері, щирі усміхнені обличчя, спортивний азарт і цікава боротьба, конкурси, лотерея й багато цікавого!

Коли: 28 травня з 9: 00 до 13: 00

Де: Ліс Пуща Водиця

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.