Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

New life?! Maybe

Оновлено

Ви готові почати нове життя? Швидше за все, у вас немає відповіді на це питання.

Кожен із вас представляє своє ідеальне життя. Життя, яке бачили у фільмах або про яку читали, де ви досягнете всього, що хотіли з першого разу, будете успішними й не ніколи не будете програвати. Але я хочу задати вам одне питання: «Чи достатньо ви ідеальні для такого життя?». Я впевнена, що багато хто з вас відповість: «Ні».

На перший погляд життя легке. Ви просто живете і пробуєте різні речі: живете в різних куточках світу й робите все, що вам хочеться. Протягом вашого життя ви робите велику кількість помилок: обираєте неправильних друзів, знайомих, нелюбиму роботу й так далі.

На жаль, кожен із нас проходить через білі й чорні смуги в житті. Іноді ми відчуваємо себе розбитими і втраченими, ми не знаємо, що робити, як реагувати. Ми не розуміємо, чому ми не можемо отримати, що хочемо, коли інші роблять це так легко і просто. Але ось що я хочу вам сказати: це ваше життя і воно унікальне.

Ваш шлях не найлегший. Вам ще належить пройти через величезну кількість труднощів, а головне, ви будете боротися із самим собою. Ваш характер зміниться дуже багато разів, ви будете змінювати свої пріоритети, своїх друзів. Але я все ще вважаю, що єдина річ, яка залишиться не зрадою це ваша здатність радіти за перемогу інших людей, а не за провал. Це те, що робить усіх нас людьми. Чому просто не переступити через це все. Навіщо згадувати минуле? Чому не дивитися у світле майбутнє? Хіба складно просто насолоджуватися життям без завести й жалю?

Вікторія Адамова

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.