Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний червень

Оновлено

Літо – це завжди маса можливостей. А ти вже вирішив, чим займешся на канікулах?

Команда IRON VOLUNTEERS вже давно відкрила сезон марафонів. Тепер місце дії: сонячна Одеса. Не прогав можливість стати частиною цієї приголомшливої команди!

Коли: 24-25 червня

Де: Одеса

Дедлайн: 21 червня

Реєстрація

Якщо ти активний, відкритий, готовий брати участь у купі нових проєктів і змінювати свою країну – швидше заповнюй заявку в Українську академію лідерства. Це – десятимісячна навчальна програма особистого розвитку в різних містечках України.

Дедлайн: 10 червня

Заявка

Живописні Карпати, хороша компанія і… Дебати! Що ще потрібно для того, щоби літо вдалося?

Коли: 30 червня – 6 липня

Оргвнесок: 750 гривень

Дедлайн: 12 червня

Реєстрація

Конкурс створений Інститутом економічних досліджень і політичних консультацій, Експерт-групою й Реформатиксом для всієї молоді України, Грузії та Молдови. Есе повинні бути англійською мовою, до 3000 слів, з чіткою аргументацією і знанням теми.

До речі, есе попередніх переможців можна побачити тут

Дедлайн: 31 серпня

Грант: 500 євро

Любиш кидати виклик? Любиш подорожувати? Замотивований багато працювати з представниками різних національностей і країн? Не боїшся працювати в купі проєктів відразу? Тоді ця можливість пройти навчальний курс якраз для тебе!

Де: Батумі, Грузія

Коли: 16-22 липня

Оргвнесок: 300 євро

Дедлайн: відкритий

Реєстрація

Якщо раптом міжнародний обмін і програмування – два твоїх интереси, то обов’язково подавайся на новий проєкт від Эрасмус.

Коли: 31 липня – 11 серпня

Де: Польща

Дедлайн: 4 червня

Заявка

ФРІ-табори – це не тільки неформальна освіта, а й цілих 5 днів на свіжому повітрі в оточенні активної молоді країни! Цього разу темою табору стане неформальне мислення і вихід за рамки буденності.

Де: Харків

Коли: 28 червня – 3 липня

Заявка

Короткостроковий екологічний проєкт на узбережжі Туреччини відкриває свої двері десяти волонтерам із різних країн Європи. Чудова можливість для тих, хто цікавиться екологією, любить творчі підходи в навчанні й завжди мріяв рятувати морських черепашок! До речі, усі витрати повністю покриваються!

Де: Казанли (Туреччина)

Коли: з 1 серпня по 28 вересня

Вік: від 18 років

Заявка

А цього червня ви можете не тільки поділитися своїм цікавим досвідом з іншими людьми, а й побувати в новому містечку Україні!

Дедлайн: 10 червня

Дізнатися більше інформації

Літо – це завжди купа цікавих фестивалів. Й ось один із них пройде в червні. До речі, волонтери там теж потрібні, тому швидше заповнюй заявку!

Коли: 16-18 червня

Заявка

Дізнатися більше про фестиваль

Автор збірки – Лада Потрібна

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.