Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Дні молоді в Києві

Оновлено

 

Традиційно Дні молоді в Україні відзначають в останні вихідні червня. У 2017 році святкування відбулося з 24 по 25 червня. Цього разу центром молодіжних ініціатив став Маріїнський парк, де пройшов фестиваль «Youthday». У програму фестивалю входили різноманітні лекції, майстер-класи, виставки, семінари з психології, а також виступи поетів і музичних груп. Також на території парку знаходилася зона для активних ігор і ярмарок.

В організації фесту взяли участь десятки молодіжних об’єднань. Звичайно ж, без «Тінерджайзер» там не обійшлося!  Адже 24 червня ми брали участь у квесті ООН «Цілі Сталого Розвитку». 17 Цілей Сталого Розвитку – це напрямки в перетворенні миру до 2030, спрямованих на ліквідацію злиднів, збереження ресурсів планети та забезпечення благополуччя.

Наші активісти були відповідальними за мету № 3 – «хороше здоров’я». Під час інтелектуального квесту, до нас підійшло багато учасників та учасниць. Ми їм ставили питання на тему ВІЛ/СНІДу, а за правильні відповіді – вручали спеціальні наліпочки, щоби вони могли рухатися до наступної мети. Крім того, діти отримали від нас круті інтерв’ю-буки й безплатні презервативи!

Ось такий ось у нас вийшов активний День молоді!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.