Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Як провести вихідні дні в Києві?

Оновлено

Для тих, хто не хоче лежати на дивані.

У сквері Небесної сотні відбудеться толока й показ документальних фільмів. Глядачі зможуть побачити три кінострічки з програми фестивалю Lampa.doc: «Тісний зв’язок», «Три розмови про життя»і «виграти все». Lampa.doc – кінофестиваль під відкритим небом, який сприяє культурній децентралізації й популяризує сучасну українську й польську документалістику по всій Україні. 

Коли: 15 липня о 21:00

Де: сквер Небесної сотні, вул. Михайлівська, 24-26

Київські поети збираються на поетичні читання в музеї Павла Тичини, щоби відсвяткувати екватор літа.

У програмі: Дмитро Лазуткін, Павло Коробчук, Таня-Марія Литвинюк, Анна Малігон, Богдана Бартецька, Карина Тумаєва й Поліна Горлач.

Коли: 15 липня о 18:00

Де: музей-квартира Павла Тичини

Для тих, у кого душа рветься в танець, а не в бій, на Поштовій площі на вихідних танцюватимуть латиноамериканські танці на свіжому повітрі.

Коли: 15 і 16 липня

Де: Поштова площа

Кінотеатр просто неба розташований недалеко від перехрестя вулиці Володимирської та бульвару Тараса Шевченка. Усі бажаючі можуть щодня дивитися хороше кіно на м’яких подушечках. У суботу дивимося «Кейт і Лео», у неділю – «Коли Гаррі зустрів Саллі».

Коли: 15, 16 липня о 20:30

Де: Парк Тараса Шевченка

Музеї Києва за традицією щомісяця влаштовують день відкритих дверей і запрошують відвідувачів безплатно ознайомитися з експозицією. 

Іван Кавалерідзе – один із найвидатніших майстрів і просто геніїв минулого століття. Талант цієї людини не знав кордонів, він був неоднозначною особистістю, філософом у творчості, мислителем від мистецтва, також режисером, скульптором і драматургом. І не випадково ЮНЕСКО назвало його «українським Мікеланджело».

Музей створений в 1993 р. Тут ви побачите моделі і проєкти художника, фотографії, рукописи сценаріїв, архівні матеріали та книги. Музей дуже відомий, у ньому постійно проводяться художні виставки. Не далеко від музею є сад, у якому знаходяться роботи Кавалерідзе.

Коли: 15 липня, з 11:00 до 18:00

Де: Андріївський узвіз, 21

У суботу, 15 липня, жителів і гостей столиці запрошують до Голосіївського парку ім. М. Рильського День психології. Відвідувачів чекає насичена програма: лекції, ігри, фільми, музика, пінг-понг і настільний футбол.

Коли: 15 липня 14:00

Де: Голосіївський парк ім. М. Рильського

У виставцібуде представлено 55 артпроєктів провідних сучасних художників України й Польщі. Праця художника й людей, задіяних в артіндустрії України й Польщі, неоднозначні стосунки митця й артринку в епоху криз та турбулентностей планетарного масштабу – фокусна тема проєкту ART WORK. Другий важливий акцент – зміна уявлення про працю в суспільстві, основним викликом для якого є стрімке зменшення робочих місць за рахунок всебічної автоматизації та розвитку штучного інтелекту.

Коли: з 29 червня по 30 липня

Де: Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 10-12

Ілюстрація: James Yang 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.