Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Події цього вікенду

Оновлено

Йдемо тусити в Києві

Незалежно від того, чоловік Ви чи жінка, Ви погодитеся з цим твердженням: герої Бредлі Купера приковують увагу з перших секунд перегляду фільму. Не дарма Бредлі – чотириразовий номінант на премію «Оскар». Харизматична гра актора зачаровує і спонукає переглядати кінострічки з його участю знову і знову.

Трійка фільмів, яку ми вибрали для Ночі кіно з Бредлі переверне вашу свідомість і змусить поглянути на життя інакше:

  • «Області темряви»
  • «Шеф Адам Джонс»
  • «Слова»

Коли: 12 серпня, 23:00

Де: Простір Циферблат

Регламент:

1. Відбірковий раунд

Відбірковий раунд складається з двох турів по 8 питань. Завдання відбіркового раунду визначити шість кращих гравців у залі.
2. Раунд «Що? Де? Коли?»

Шестеро кращих зіграють проти «телеглядачів» до шести очок.

Кожен охочий отримає від бару безплатний коктейль на вибір.

Дрес-код:

Джентльмени: біла сорочка, піджак, краватка/метелик.
Леді: до вас вимог немає.

Коли: 13 серпня, о 18:00

Где: бар Хвильовий

 

Портфоліо-рев’ю дає можливість зустрітися з кураторами, видавцями, критиками, відомими фотографами, викладачами, експертами в галузі візуальних мистецтв і показати їм свої роботи.

Коли: 12-13 серпня

Де: Центр Довженка (вул. Васильківська, 1), 3 поверх

Фонд Ізоляція представляє виставку «Крістофер Макос: століття Енді Воргола«, на якій уперше в Україні представлені роботи всесвітньо відомого американського фотографа, близького друга Енді Воргола, Крістофера Макос. У рамках виставки до Києва приїде сам автор.

Виставка складається з двох частин. У першій 20 оригінальних фотографій Макоса представляють панораму богемного Нью-Йорка 1970-80-х років у момент розквіту культури поп-арту й панку; у другій 8 робіт із фотосерії Altered Images показують Енді Воргола в образі його жіночого alter ego.

Коли: з 20 липня по 28 вересня

Де: Креативна спільнота IZONE, вул. Набережно-Лугова, 8

Два дні артзавод Платформа качатимуть культові представники хіп-хоп сцени й резиденти Патіпа 2007: Міша Крупін, DJ Speedy, Giga MC, DJ Andrew. Концерт Децла пройде в суботу о 18:00 на Green Stage – співатиме як хіти 2000-х, так і пісні з нового альбому.

На Кураж Базарі пройдуть змагання зі скретч і брейк-дансу. На барахолці продаватимуть старі й нові речі, а також атрибути хіп-хоп тусовки.

Коли: 12-13 серпня

Де: артзавод Платформа 

Федір Кричевський – засновник національної художньої школи України. Його творчість яскрава, індивідуальна, сповнена любові до життя і свободи. Характерний стиль у живописі Кричевського – чіткість форм і виразність ліній, багатство колірної гами. Він був керівником Київського художнього училища, першим ректором Української академії мистецтва, майстром історичної та тематичної картини.

Виставка «Майстер і Час» відкриває маловідомі сторінки життя і творчості художника: архівні матеріали, малярні та графічні твори. На виставці буде представлено всього близько 200 робіт.

Коли: до 13 серпня

Де: Національний художній музей України

Поціновувачі мистецтва на виставці зможуть ознайомитися з творами Марини Абрамович, Ай Вейвея, Дугласа Гордона, Карлоса Мотти, Оскара Мурільо, Сантьяго Сьєрри, Бартелемі Тогу, Яна Фабра, Урса Фішера й Демієна Виставка «Крихкий стан» блукає між різними визначеннями, що саме являє собою цей «крихкий стан».

Коли: 17 червня 2017 – 7 січня 2018

Де: PinchukArtCentre

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.