Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідні в Києві

Оновлено

Кілька крутих ідей для активного відпочинку!

У Будинку МК вируватиме енергія паризької групи «Les Lapins Superstars». «Les Lapins Superstars поширюють задоволення по всьому світу з 2005 року.

Ми вже були на фестивалях у Хорватії, Австрії та Колумбії, музикували на великих сценах і в абсолютно незвичайних місцях: у школах, на відкриттях галерей і на гучних сусідських вечірках. Дико імпровізували на заправках і гірських вершинах. Обожнюємо грати наживо й ділитися енергією з людьми. На сцені від 12 до 18 музикантів!

Реєстрація на концерт за телефоном: 044 594 10 63.

Коли: 2 вересня, 19:00

Де: Будинок МК

У суботу, 2-го вересня, у київському лекторії літературного клубу «Пломінь» відбудеться лекціякандидата філософських наук Катерини Гончаренко, присвячена філософії Жиля Делеза та Фелікса Ґваттарі.

Гуманісти печер вийшли на сцену від імені Бога-людини й Людини-бога як таємниці сенсу. Їх часом важко відрізнити один від одного. Але якщо щось сьогодні й перешкоджає такому розрізненню, так це перш за все наша втома від нескінченного з’ясування, хто кого везе: чи то віслюк людину, чи то людина віслюка й себе самого. Більш того, виникає враження, що на сенс наклався якийсь чистий контр-сенс. Сенс, що завжди ефект…

Коли: 2 вересня, 20:00

ДеЛітературний клуб Пломінь

Start your day at America House, join a group, and spend your time trying to photograph interesting objects and interesting people. The quest has no limits; so wear your walking shoes and bring your camera to document your finds.

The event will be in English.

What you will need: camera or cellphone with camera, passport/ driver’s licence to enter America House, and good walking shoes. See you there!

Коли: 2 вересня, 12:00

ДеAmerica House Kyiv

PinchukArtCentre запрошує дітей та молодь на фестиваль сучасного мистецтва. У цей день з 12:00 до 21:00 відвідувачі матимуть унікальну можливість долучитись до різноманітних заходів освітньої програми артцентру. Усі події відкриті для дітей та підлітків з особливостями розвитку. Участь безплатна. Реєстрація обов’язкова: https://goo.gl/forms/deR5OcaJmYmLen0s1

Коли: 3 сентября с 12:00 до 21:00

ДеPinchuk Art Centre

Характерність режисерського стилю Девіда Лінча являє собою наповненість фільмів яскравими деталями сюрреалістичної, психоделічної або містичної властивості. Послідовники Фрейда й Лакана часто звертаються до аналізу фільмів Лінча.

Сам Девід всіляко уникає давати трактування своїх фільмів, повторюючи, що кіно – це особливий досвід, який треба самому пережити, бажано на великому екрані, але який не можна переказати словами.

Будемо дивитися такі фільми:
«Малхолланд Драйв»
«Синій оксамит»
«Дикі серцем»

Коли: 2-3 вересня, 23:00

ДеПростір Циферблат

 

Ми знову йдемо бродити підземеллями Зеленого театру:) Зелений театр – кінотеатр під відкритим небом, побудований в 1949 році на місці, яке історики називають Провалля. Провалля має довгу, страшну історію й багато таємниць. Це одне з найзагадковіших місць Києва. Своєю містичністю «Зеленка» може змагатися навіть із Лисою горою на Видубичах, а за кількістю моторошних оповідань і легенд навіть випереджає її.

Коли: 3 вересня з 11:00 до 14:00

Де: Зелений театр

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.