Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Осінні вихідні в Києві

Оновлено

Трохи яскравих подій для активного відпочинку.

На ярмарку ви зможете купити фермерське м’ясо, овочі, сири. Маркет організували в рамках Органічного Тижня в Україні.

Коли: 23 вересня, початок о 10:00

Де: Контрактова площа

У цю ніч із суботи на неділю кіномани будуть дивитися: «Правила знімання: Метод Хітча», «Примарна Краса», «Фокус».

Коли: 23-24 вересня, початок о 23:00

Де: Циферблат

Себастьян Вальмонт і його зведена сестра Кетрін Мертей із забезпеченої сім’ї й надані самі собі. Себастьян-щасливий Серцеїд. Розважається він тим, що спокушає дівчат і кидає їх, описуючи свої пригоди в особистому щоденнику. Кетрін розважає себе різноманітними інтрижками. Обох об’єднує цинізм і амбітність.

Себастьян знаходить собі чергову жертву-дівчину Аннетт Хенгроув, дочка директора коледжу, у якому навчаються молоді люди. Кетрін пропонує Себастьяну парі: якщо він спокусить Аннетт, то Кетрін йому віддасться; в іншому випадку Себастьян віддасть їй свою машину – дорогий Jaguar.

Коли: 24 серпня, початок о 16:00

Де: кінотеатр Кінопанорама

Абсолютно безплатно на території КПІ відбудуться відразу три забіги: абітурієнтів, студентів та випускників університету, – які змагатимуться на трьох дистанціях у 2,5 км, 5 км та 10 км. Насичена програма, презентація студентських ініціатив, смаколики, подарунки та призи від партнерів свята – це все чекає на учасників та глядачів забігу. Реєстрація для участі тут.

Коли: 24 вересня, початок о 10:00

Де: КПІ

На ярмарку гості зможуть придбати посадковий матеріал, саджанці квітучих, ягідних, декоративних і хвойних рослин за цінами виробників. На час ярмарку у вас буде можливість ознайомитися з новим асортиментом і відібрати рослини для осіннього сезону 2017. Також, професіонали поділяться новими технологіями й методами вирощування декоративних, хвойних і листяних рослин. Діток пригощатимуть безплатною солодкою ватою.

Коли: 23-24 вересня

Де: Garden Family Fest

Вчені з науково-дослідних інститутів, університетів, наукових гуртків і шкіл покажуть, що наука може бути цікавою. Слідкуйте за новинами пікніка тут.

Коли: 23 вересня

Де: парк Шевченка

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.