Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідні в Києві

Оновлено

Ну а у вас уже є плани? Ні? Тоді наша Підбірка саме для вас! 

Музей Ван Гога в Амстердамі покаже всі діаманти своєї колекції. Фільм підготовлений до 125-річчя з дня смерті одного з найвпливовіших художників світу. Картина представить багатющу колекцію робіт визнаного генія, запропонує інтерпретації провідних мистецтвознавців світу, а також розповість про новітні дослідження творчості великого живописця, проведених співробітниками Музею Ван Гога.

Коли: 25 листопада, початок о 15:00

Де: кінотеатр Київ

Перформанс Орлан у рамках Київського Інтернаціоналу-Київської бієнале 2017 буде проходити у формі флеш-мобу на вулиці за участю 30 осіб і перформативного виступу Орлан у «літаючій тарілці». Орлан – одна з найвідоміших французьких художниць. Вона створює скульптури, фотографії, вистави, відео та відеоігри

Коли: 26 листопада, початок о 15:00

Де: вулиця Антоновича, 180

У шанувальників фотографії з’явилася можливість побачити роботи кращих фотографів України та зарубіжних майстрів, дізнатися найсучасніші тенденції фотомистецтва. Тема виставки цього року – Reality.Evidence.

Коли: 24-26 листопада

Де: БЦ Торонто-Київ

Образ рейву, похований наприкінці 90-х, нещодавно воскрес, але цього разу ще далі на схід, ніж Східний Берлін.   Спостерігаючи за самопроголошеними «новими берлінами», виставка розгляне пострадянську танцювальну сцену як яскравий симптом соціальних і політичних процесів.

Коли: з 10 листопада до 11 грудня

ДеBURSA Gallery

Споруди українських критих ринків, побудовані в 1960-1980 – х роках, – це невизнані законом пам’ятки пізнього модернізму, часто зазнають нищівних реновацій. Мета проєкту «Ринок» – привернути увагу до цих споруд як знову виявлених пам’яток.

У центрі уваги виставки – її локація, київський Житній ринок, що існував на Подолі з часів Київської Русі, був епіцентром антибільшовицького Куренівського повстання в 1919 році.

Коли: 25 листопада о 15:00

Де: Житній ринок на Подолі

 

Цього разу в програмі: «Останній самурай», «Інтерв’ю з вампіром», «Людина дощу». А також печеньки, пледи, кава й чай.

Коли: 25 листопада, початок о 23:00

Де: Циферблат

Photo: backstage at agi & sam AW15

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.