Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Молодіжна сила: як це працює?

Оновлено

Кожні два роки країна, де проводиться конференція AIDS, представляє свої Молодіжні сили (Youth Force) для боротьби зі СНІДом. Таким чином молоді активісти з Мехіко (AIDS 2008), Відня (AIDS 2010) Вашингтона Ді-Сі (AIDS 2012), Мельбурна (AIDS 2014) і Дурбана (AIDS 2016) передали естафету Амстердаму.

Amsterdam Youth Force від AIDS 2018 знаходиться в пошуках молоді та молодіжних організацій для співпраці. Сам Amsterdam Youth Force складається з декількох робочих груп, де для кожного знайдеться робота.

На даний момент існує кілька тематичний робочих груп: по подіях і творчості, по Айті й комунікацій і за програмою конференції. Більш того, через те, що Конференція проходить у регіоні Східної Європи та центральної Азії, була створена окрема робоча група, яка присвячена нашому регіону. Робочі групи представляють із себе: комунікації та медіа, програму конференції, заходи та залучення нових людей, адвокатуру та групу регіону ВЕЦА.

Активна участь молодих людей у Міжнародній конференції AIDS 2018 допоможе привести до результативних рішень. Молоді люди живуть із ВІЛ, молоді працівниця секс-бізнесу, молоді люди, які вживають ін’єкційні наркотики, учасниця ЛГБТ-спільноти та багато інших груп відіграють ключову роль у створенні майбутнього без ВІЛ і СНІДу.

Такі організації, як Teeneergizer, AFEW International і UNAIDS так само тісно співпрацюють з Amsterdam Youth Force і AIDS 2018. Спільні зустрічі, лайф-стріми, воркшопи, конференції, вечірки і вебенари – це відмінна можливість практикувати англійську мову, знайомитися з новими й цікавими людьми, набиратися досвіду від професіоналів і просто бути частиною глобальної й дуже важливої місії, бути поколінням, яке зупинить епідемію ВІЛ.

Щоб приєднатися до Amsterdam Youth Force, потрібно вступити вгрупу Amsterdam Youth Force на Facebook. Залишатися завжди на зв’язку, бути активним і ділитися корисною інформацією – таким чином тебе точно помітять організатори. Коли з’явиться бажання приєднатися до конкретної робочої групи, необхідно написати електронний лист зі своїми контактами й мотивацією на одну з адрес, яка вказана нижче. І якщо у вас є питання, що стосуються Amsterdam Youth Force або AIDS 2018, їх так само можна додати в цей лист.

Emails:

  1. amsterdamyouthforce @ gmail.com – секретаріат Amsterdam Youth Force
  2. lizaiikolo@gmail.com – Ліза, представниця регіону Веца в Амстердамі
  3. dany@teenergizer.org – Даня, представник регіону Веца в Києві
  4. lada.nyschnij@gmail.com – Лада, представниця регіону Веца в Києві

 

Автор тексту: Ліза Коломієць

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.