Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Добірка самих класних подій Києва

Оновлено

Ці вихідні обіцяють бути насиченими. А ви вже вирішили, чим зайнятися?

Щорічний фестиваль французьких кінопрем’єр. Колекцію нових фільмів глядачам по всій Україні представляють компанія Артхаус Трафік і Французький Інститут в Україні.

У програмі чотири фільми, детальніше про них тут.

Коли: 24-31 січня

Де: кінотеатр Київ

Дебати будуть проходити тільки англійською й тільки на актуальні теми. Це відмінна можливість підтягнути мову й познайомитися з новими людьми.

Коли: 27 січня, початок о 14:00

Депростір Циферблат

У Києві пройде «Кото-Ярмарок», де можна буде безплатно забрати пухнастика додому. Цього ж дня відбудеться відкриття Центру Адопції тварин на вулиці Дмитрівській, 39, де і відбудеться ярмарок.

Коли: 27 січня з 12:00 до 16:00

Де: вулиця Дмитрівська, 39

У рамках івенту буде проведено один із найцікавіших кавових чемпіонатів «Ukrainian Cezve/Ibrik Championship 2018». Змагання, у яких визначиться чемпіон України. Він же представить нашу кавову культуру на Чемпіонаті світу в Дубаї.

Коли: 27-28 січня

Де: Платформа арт-завод

На великому екрані ви побачите дослідження та історію сотень картин художника, у тому числі легендарної «Таємної вечері» і «Атлантичного Кодексу», а також найбільшу колекцію креслень і творів. Крім цього, покажуть ще невідомі улюблені місця майстра, наприклад, оригінальний виноградник Леонардо в Мілані.

Коли: 28 січня, початок о 15:00

Де: кінотеатр «Київ»

Оригінальні читання будуть організовані так: усі бажаючі зустрінуться на станції «Героїв Дніпра» о 13: 00, щоби сісти разом в одному вагоні й читати обрану книгу (її визначають у коментарях тут). Так два кола по півтори години.

Потім із «Теремків» на «Олімпійську», де все закінчиться чаюванням і обговоренням прочитаного. Деталі за телефоном: 068-8081154

Коли: 28 січня, початок о 13:00

Де: станція метро «Героїв Дніпра»

Матеми-мова топології-символічної багатовимірності за межами ілюзій образів.

Символи – єдина дорога, що веде до Реального крізь пекло людської приреченості.

лекцію читає Олесь Манюк – канд.філос.наук, голова української філії тайцзи-цюаня внутрішніх покоїв сім’ї Ян у передачі Ван Юнцюаня.

Коли: 27 січня о 19:00

ДеM17 Contemporary Art Center

Фото: з фільму «Молодий Годар»

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.