Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися у вихідні?

Оновлено

Останні снігові й дуже активні вихідні в Києві .

Слова «соціальна інклюзія / ексклюзія » здаються новими? Або тобі цікаво дізнатися про це більше? Тоді тренінг « Make a Move» точно стане для тебе корисним! 

Натхненні учасниці та учасники проєкту «Make Mov (i) e» розкажуть про інклюзію, покажуть короткометражки, зняті ними в Італії, і запропонують вам закріпити отримані знання за допомогою практичних завдань.

Реєстрація тут.

Коли: 24 лютого, 12:00 – 16:00

Де: Київський Палац дітей та юнацтва

24 лютого в школі Bird In Flight пройделекція фотографині Ангеліни Голт про мобільну фотографію, де вона поділиться досвідом фешн-зйомки на айфон. Ви дізнаєтеся, як працювати з деталями й кольором у кадрі, створювати незвичайні образи й де шукати ідеї.

Ангеліна Голт – фешн- і арт-фотографиня, знімає багато кампаній на мобільний телефон. У своїх роботах застосовує нестандартні рішення, а одна з її фотографій висить в офісі Netflix. Співпрацювала з брендами Karla Otto, Katsurina, Oh My Look, Invogue, Soho, Ellisium. Робота фотографа була відібрана серед 350 тисяч інших знімків і потрапила в американський журнал Pursuit of Portraits.

Тим:
– технічні особливості зйомки на мобільний телефон;
– робота з кольором і деталями в кадрі;
– як придумати ідею зйомки й зібрати образ;
– взаємодія з моделями й акторами;
– де шукати ідеї й референс.

Коли: 24 лютого, 15:00

ДеШкола Bird In Flight

What’s up!
Якщо ти любиш англійську мову й поговорити – запрошуємо тебе відвідати наші дебати. Щосуботи обіцяємо активну дискусію, актуальні теми й цікавих співрозмовників.

А як вони проходять? 
Учасники діляться на команди, придумують аргументи і відстоюють свої позиції – і це все англійською! Тільки уяви, яка це чудова можливість підтягнути мову. І крім того, обговорюємо ми не все підряд, а самі нетривіальні й цікаві теми. Так що без розширення кругозору тобі не обійтися.

Ну а для тих, хто не впевнений у своїх мовних силах – будь спокійний! Дебати проходять під чуйним керівництвом спікера. Це означає, що ти в надійних руках. Oleksandr Kyetov завжди допоможе, подкажет і підкине парочку нових фраз у твій словниковий запас.

Коли: 24 лютого, 14:00

ДеЦиферблат

Lieber Freund! Willkommen zur ZiferDeutsch

Щосуботи ми проводимо німецький розмовний клуб.

Веде ZiferDeutsch Anna Pearl – викладач КНУ ім. Т.Шевченка й перекладач. Вона вважає, що вивчення мови – це захоплююча пригода. І з задоволенням кличе всіх бажаючих приєднатися до неї.

Якщо тебе цікавить німецький і способи як його вдосконалити – тоді тобі точно на ZiferDeutsch!

Коли: 24 лютого о 13:00

ДеЦиферблат

Спираючись на листи та інші особисті записи художника, фільм-виставка Філа Грабскі створює новий портрет майстра, який не тільки поклав початок імпресіонізму, а і став одним із найвпливовіших XIX і XX ст. Фільм-виставка демонструється мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Коли: 25 лютого, початок о 15:00

Де: кінотеатр Київ

Ернст Барлах (1870-1938) іКете Кольвіц (1867-1945) – двоє всесвітньовідомих художників – повертаються в культурний регіон, до якоготяжіли душею, і який помітно вплинув на їх творчість. Роботи, представлені на виставці, піднімають основні проблеми людського буття , які турбують нас і сьогодні.

Коли: з 24 лютого по 1 квітня

ДеНаціональний художній музей України

Для тих, хто хоче спробувати себе на Театральній стезі – запрошуємо вступити в нашу студію. Попередній запис не потрібен. Прийди і спробуй, або хоча б подивися як пробують інші.

Коли: 25 лютого о 16:00

Де: б. Тараса Шевченка 27, 3 поверх

Illustration: Putri Febriana

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.