Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Оголошено спікерів і програму пленарних засідань

Оновлено

Сподіваємося, усі встигли написати абстракти й податися на стипендію, а ми будемо поступово вводити вас в атмосферу конференції.

Щоранку протягом усіх днів Конференції буде починатися з Пленарного засідання, яке об’єднає всіх учасників Конференції. І ось організатори вже визначили й раді повідомити нам імена спікерів, які виступлять на цих важливих сесіях.

Кожен день пленарка буде присвячена якійсь загальній темі:

Breaking barriers of inequality in the HIV response

Дуже приємно, що в цій по цій темі буде робити доповіді дві представниці нашого регіону – Анна Дерябіна з Казахстану й Олена Стрижак з України.

Building bridges from scientific innovation to implementation

Це не секрет, що одна справа винайти хороший дієвий препарат або вакцину, а зовсім інша забезпечити доступ до цих ліків підліткам десь у маленькому містечку.

Breaking barriers and building bridges between our responses toward universal health

А чий виступ ми чекаємо більше всіх з усієї конференції? Нашої Яни Панфілової! Авторка Teenergizer виступить від імені всіх підлітків ВЕЦА з гучною темою «не залишайте нікого позаду: заклик до дії» («Leave no one behind: A call to action»).

Building bridges for the next generation

Останнє пленарне засідання буде, напевно, найбільш інформативне й захоплюючі для нас, молодих активістів. Адже в якості спікерів виступлять зовсім ще молоді активісти з Англії, Пакистану, Гайани та Індії.

Illustration by Bruno Mangyoku

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.