Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Можливості на вихідні

Оновлено

Тусуйтеся, не час нудьгувати вдома!

До уваги глядачів будуть представлені кращі фільми, що увійшли до конкурсної програми Clermont Ferrand Short Film Festival (Франція), Oberhausen short films ferstival (Німеччина), Ouarzazate International Film Festival (Марокко), Canterbury Anifest (Великобританія), Zaporizhzhia International Film Festival ZIFF (Україна), Dublin Animation Film, Festival DAFF (Ірландія), Little Big Shots 2017 (Австралія). У підсумку покажуть фільми із семи країн.

Коли: 1-7 лютого

Де: кінотеатр «Київ»

У Києві пройде Кото-Ярмарок, де можна буде безплатно забрати пухнастика додому. Цього ж дня відбудеться відкриття Центру Адопції тварин на вулиці Дмитрівській, 39, де і відбудеться ярмарок.

Коли: 3 лютого з 12:00 до 16:00

Де: вулиця Дмитрівська, 39

Це новий формат, який познайомить нас із безліччю гідних стрічок і навчить нас усвідомлено їх дивитися. Після Project Z складно не стати знавцем кіно.

4 лютого ми обговорюємо «Молода і прекрасна» культового режисера Франсуа Озона. Ця картина мала величезний успіх: перемогла на кінофестивалі в Сан-Себастьяні й була номінована на Золоту пальмову гілку Каннського кінофестивалю.

Коли: 4 лютого, 13:00.

Де: простір Циферблат

У програмі буде відразу чотири фільми режисера: «Енні Хол», «Вікі, Христина, Барселона», «Опівночі в Парижі», «Римські канікули».

Коли: 3 лютого, початок о 22:00

Де: кінотеатр «Кінопанорама»

З 3 по 8 лютого 2018 року в Києві відбудеться новий сезон Українського Тижня Моди.

Ukrainian Fashion Week представить дизайнерські колекції сезону FW18-19.
Традиційно новий сезон Ukrainian Fashion Week збере в Києві іноземних гостей, журналістів і баерів.

Коли:  з 3 лютого до 7 лютого

Де: Набережне шосе, 25

Пізнавати Місто найкраще пішки. Але іноді це правило можна порушити без шкоди для вражень і відчуттів. Подорож у трамваї-кафе від Подолу до Пущі-Водиці з гідом Іриною Власюк – той самий рідкісний випадок. Разом із вами ми будемо милуватися Містом із вікон зручного вагончика. Проїдемо поділ, Куренівку, Пріорку, дізнаємося, де знаходилася дача Крістера – і заїдемо в прекрасний зимовий ліс. Запис на екскурсію: goo.gl/V5zxAm

Коли: 3 лютого о 13:00

Період модерну відносно короткий, має досить чіткі хронологічні межі: від кінця 1880-х і до 1914 року, початку Першої світової війни, що обірвала природний розвиток мистецтва в більшості країн Європи. У період модерну відбувалося стрімке переосмислення старих художніх форм і прийомів, зближення і злиття різних видів і жанрів мистецтва.

Вартість участі в лекції 150грн.

Додаткова інформація та реєстрація за телефонами (044)223'48'94, (066)201'93'98, або в повідомленнях Художня студія Натхнення

Коли: 4 лютого об 11:00

ДеХудожня Студія Натхнення, Пушкінська, 25A

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.