Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідні

Оновлено

6 топових івентів на ці вихідні в Києві.

У Годину Землі ми разом із Віртуозами Києва та Всесвітнім фондом природи WWF проведемо концерт, присвячений нашій планеті. На годину ми вимкнемо всі електроприлади, гаджети, і зануримося у світ чарівної класичної музики, яку великі композитори, надихаючись, писали і присвячували природі.

Коли: 24 березня, 20:00

Де: Будинок Кіно

Китайський старт – це 400 обраних продавців мотлоху й новья, китайського й не дуже, божевільні інстаплейси, абсолютно новий фуд-корт з улюбленими кафе, кав’ярнями й навіть ресторанами, ніколи раніше не виходили на фуд-корт (не бамбуковими паростками єдиними, як то кажуть!), діджей-плейс із п’ятьма музикантами щодня, приставки з Mortal Combat і танцювальні автомати, Інклюзивна дитяча зона «Діснейленд» із лабіринтом, Бебі-баром, майстер-класами, нянями та активностями для всіх, конкурси, які почнуться ще в черзі за квитками, і, звичайно ж, дракон. Самим допитливим радимо відшукати Secret China Room і відвідати недільний урок китайської каліграфії. Для сміливих – татуювання і трохи менш сміливих – мехенді. Теж у китайському стилі.

Коли: з 11:00 24 березня до 23:00 25 березня

ДеПлатформа арт-завод

Вечірка пройде в рамках фестивалю Docudays. Працюватимуть три платформи: діти, підлітки, дорослі. Діти через ігрову форму дізнаються про гендерну ідентичність, толерантне ставлення й побудові дружніх відносин з іншими дітьми.

Підлітки зможуть поговорити з кураторами про перші побачення, ризики у відносинах і як побудувати здорові відносини.

Дорослі дізнаються про те, як викорінити будь-який тип насильства в професійному, особистому й сімейному житті. І навчаться говорити з дітьми про гендерну рівність, виявляти і протидіяти булінгу серед дітей, і попереджати насильство.

Програма тут.

Коли: 24 березня з 12:00 до 18:00

Де: IZONE

Цього тижня в клубі обговорюватимуть розповідь Селінджера «Ідеальний день для бананової рибки». Прочитати ви можете тут, а потім прийти й обговорити книгу англійською мовою.

Коли: 24 березня, початок о 12:00

Де: Американський будинок

На фестивалі Docudays, присвяченому правам людини, покажуть фільми з 36 країн світу. З 62 кінострічок – 11 українських. Також у програмі заплановані жива бібліотека, «кава» з правозахисниками, VR-покази, фотовиставка та багато іншого.

Коли: 23-30 березня

Де: IZON, кінотеатр «Жовтень», кінотеатр «Україна»… Більше локацій тут.

Мандрівниця зі стажем Тетянапобувала в Індії, Непалі, Йорданії, Таїланді, Ірані, Мексиці, США та інших дивовижні місцях.

За багато років таких самостійних подорожей у неї накопичилося дуже багато супер-цікавої й корисної інформації, дуже спрощує організацію подорожей, 100500 різноманітних тревел-хаків і ідей про те, як правильно підготуватися до самостійної поїздки в незнайому країну і зменшити кількість несподіванок уже на місці.

Коли: 25 березня о 18:00

ДеМайстер Клас

Обкладинка: Miren Asiain Lora

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.