Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідних?

Оновлено

Добірка заходів цього уїк-енду в Києві.

З 7 по 9 квітня тут на святкуванні Великодня можна буде зануритися в минуле, і дізнатися відповіді на багато питань.

Коли: 7, 8, 9 квітня, початок о 10:00

Де: парк Київська Русь

У просторі «Циферблат» пройде Ніч Кіно для шанувальників хоррорів і творчості американського письменника Стівена Кінга. На екрані покажуть три знамениті фільми «Сяйво» (1980), «1408» (2007) й «імла» (2007).

Коли: 7 квітня, початок о 23:00

Де: Арт-простір циферблата

Розроблена в ході проєкту «кінець удаванню 2.0» п’єса заснована на особистому досвіді тих, хто вирішив присвятити себе українському театру.

Коли: 9 квітня, початок о 19:00

Де: ЦСМ ДАХ

кінопокази в кращий традиціях французького кіно в рамках Французької весни.

  • 07.04.2018 р. / Субота /
    19-00 До побачення там, нагорі / Au revoir là-haut / Франція, Канада, 2018/117 хв, драма
  • 08.04.2018 р. / Неділя /
    19-00 обмін принцесами / L'echange des princesses / Франція, Бельгія, 2017/100 хв, драма
  • 09.04.2018 р. / Понеділок /
    19-00 До побачення там, нагорі / Au revoir là-haut / Франція, Канада, 2018/117 хв.

Де: Кінопанорама

Назвавиставки має подвійне значення: з одного боку, це риторичне питання, яке натякає на те, що людство, удосконалюючи способи самозахисту, давно перетнуло кордон здорового глузду; з іншого, назва передбачає пошук варіантів вирішення цієї ситуації, які можуть бути як позитивними, так і негативними. У рамках проєкту також відбудеться семінар для вчителів, лялькові вистави та майстер-клас для українських художників.

Коли: з 29 березня до 14 квітня

Де:  IZONE

Barbudaz – маргінальний художник родом із чилійського міста Вальпараїсо. В Україні він пише вже досить давно. Закінчивши художні курси на арт-платформі металургійного комбінату імені «Ілліча», курирував галерею сучасного мистецтва тепловозного депо заводу «Азовсталь». На сьогодні Barbudaz вважають одним із найбільш концептуальних, феміністських і мінімалістських представників «старої хвилі». У його живопису поєднуються кемпізм, мистецтво Іст-Вілліджа, Нео-попа, реалізму, футуризму, імпресіонізму, кубізму. І бадмінтону. А по життю Barbudaz одночасно й суперечливо сповідує даосизм, конформізм, фемінізм, сексизм, пацифізм, атеїзм, алкоголізм і тютюнопаління. Політичних поглядів не має, ні в одній із партій не складається. 

В експозиції «Бестіарій» представлені два різних творчих періоди художника. Перший – мінімалізм, примітивізм та аскетизм творчих форм, повернення через спрощення. Превалюють портрети. Другий період – це переосмислення «сучасного Середньовіччя» у формі кольорових гравюр з акцентом на тваринній природі людини в усвідомленні дегуманізації та відчуження.

Коли: з 1 по 29 квітня

Де: вул. Сагайдачного, 10/5, «Будинок»

Illustration: Ryan Peltier

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.