Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

ВИЧеринка c Teatr-Pralnia

Оновлено

Teenergizer запрошує тебе потусити на незвичайному заході-Вічеринці. Нашими гостями будуть кльові творчі хлопці з Teatr-Pralnia. Ми поговоримо про музику, ВІЛ, сексуальне здоров’я та інших супер-важливих і супер-цікавих речах А в кінці івенту насолодимося концертом.

Трохи про театр:

Teatr-Pralnia – це Молодий театр і музичний бенд, заснований мегатворческими акторами й музикантами, які створюють власні вистави, експериментуючи з жанрами і формами.

Знайомтеся, ігор, Надя, Марічка, Маруся й Катя! Ще будучи студентами, хлопці мріяли заснувати власний театр. Рік тому вони познайомилися з Владом Троїцьким і створили театральний проєкт ЦеШо, і разом із ним гастролюють по Україні та Європі. У музиці вони поєднують українські народні пісні та сучасні ритми й тексти. Поєднують американський поп, фольклор і джаз. Ви точно бачили хлопців наГОГОЛЬFEST, благодійних концертах і, звичайно ж, вЦСМ ДАХ.

Лампова атмосфера, безплатне тестування на ВІЛ, знайомства з новими людьми й музика – ідеальний початок літа, чи не так?

Коли: 2 червня, 19:30

Де: Port сreative hub (Вул. Набережно-Хрещатицька, 10A)

Хочу на ВИЧеринку

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.