Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активні вихідні

Оновлено

Тусовочки в Києві, ти точно знайдеш, чим зайнятися.

Уже втретє на День молоді організовується найкрутіша платформа можливостей для молоді. Цього разу в парку Тараса Шевченка на вас чекають 22 локації: літкорії та майстер-класи на найрізноманітніші теми від музики до літератури, від суперечки до науки й техніки. До речі, наш активіст Даня Столбунов теж буде спічити, приходьте послухати!

Коли: 24 червня з 9:00 до 22:00

Де: Парк Щевченка

Примхливі кримськотатарські орнаменти, українські візерунки, європейська вишуканість – усе це представлять кращі керамісти країни. Тут зможете вибрати саме те, чого хочуть ваші очі й почуття прекрасного. Авторські посуд, скульптури, декоративні панно, світильники, вазони для квітів, сувеніри чекатимуть на трьох поверхах маркету.

Коли: 23 і 24 червня, з 10:00 до 20:00

Де: Десятинна, 12

Віртуози Києва разом із саксофоністом Дмитром Бобіним представлять нову програму. Вони зіграють концерт з усіма улюблених джазових хітів Summer Samba, Menina Moca, Tea for Two, Кіношні Diamonds are The Girls Best Friends і Pink Panther, а також багато інших мелодії.

Коли: 23 червня, о 20:00

Де: Hryshko National Botanical Garden

Це унікальний фестиваль, грандіозний флешмоб і свято здоров’я. Новачки й бувалі, молоді і зрілі йоги об’єднаються в цей день у центрі столиці, щоби відчути цю особливу тонку й теплу йогічну атмосферу під час спільної практики, яку проведе посол Індії в Україні.

Коли: 23 червня, о 19:00

Де: вулиця Хрещатик

Більше добра, більше любові, більше квітів – таким стане наш Благодійний Кураж Базар в стилі хіпі 23-24 червня. Єдиний захід у році, весь прибуток із якого відправиться на допомогу дітям. Наша благодійна мета – 1 500 000 грн на створення інклюзивного дитячого табору та центру соціалізації для дітей з інвалідністю. Ми відтворимо вільну атмосферу Вудстока й покажемо всю красу світу.

Виступають герої минулого благодійного Кураж Базару й наші абсолютні улюбленці Sunsay і The Shu-дует Діми і Льва Шурових.

Коли: 23 -24 червня

Де: Платформа арт-завод

Нічний марафон-фест – це легендарний формат бігових змагань у всьому світі. Він надає унікальну можливість поєднати спорт і розваги. Ви зможете встановити особистий рекорд на ідеально рівній і швидкісній трасі і весело провести час у колі сім’ї та друзів.

Коли: початок 23 червня 23:59

Де: За Києвом, деталі тут

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.