Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідних у Києві?

Оновлено

Найяскравіші події .

Усі бажаючі можуть приєднатися до мирної правозахисної акції, щоби довести, що всі люди заслуговують рівні права й любов, і ми не байдужі до насильства, яке так часто можна побачити в Україні.

Коли: 17 червня о 9:00

Де: біля Національної опери

Сінема – це творчий проєкт, аналогів якого немає в Україні. Раз на рік компанія ERTEQOOB збирає таких же креативних мислячих людей на одній локації. Сінема – це перфоманс у перукарському мистецтві, що складається з декількох блоків. На сцені одночасно виступають кілька перукарів, у режимі реального часу працюють із волоссям попередньо підготовлених моделей (дизайнерський одяг, взуття, мейк-ап). Відмінність від перукарських шоу в тому, що на тему Cinema не впливає мода і тренди. Тут втілюються найсміливіші ідеї, неординарні творчі рішення, засновані на внутрішньому відчутті, створюється майбутнє.

Коли: 15 червня о 20:00

Де: IZONE

Це фестиваль сучасної музики та медіа-мистецтва. Дводенна програма складається з концертів, нічної та виставкової секцій, об’єднає виступи та інсталяції, підготовлені 23 музикантами, діджеями й художниками.

Коли: 15 і 16 червня, о 18:00

Де: Plivka

Всю ніч дивимося фільми Тіма Бертона. У програмі багато чорного гумору, трохи мультиплікацій і щіпка Джоні Деппа. Дивитися: «Едвард руки-ножиці», «Аліса в країні чудес», «Сонна лощина».

Коли: в ніч з 16 на 17 червня, з 23:00 до 08:00

Де: простір «Циферблат»

Жанр вистави – «історія однієї поетеси». Однак його можна класифікувати як документальний проєкт. Вистава розповідає про трагічну долю маленького генія-Ніки Турбіної, що стала заручницею власного таланту й наживою дорослих. Дівчинка перетворилася на маріонетку, позбавлену простих людських радощів, а головне – щасливого дитинства. Геній на сцені й одинак у дитячій кімнаті – дві сторони короткого життєвого шляху Нікі Турбіної.

Коли: 17 червня, о 18:00 і 20:00

Де: ЦСМ «ДАХ»

Для поціновувачів мистецтва в кінотеатрі Київ покажуть фільми, які розкажуть про найвідоміших імпресіоністів, таких як Моне, Дега, Сезанн і Ренуар. Фільми-виставки продемонструють англійською мовою з українськими субтитрами.

Коли: 17 червня о 15:00

Де: кінотеатр «Київ»

В одному з павільйонів Національного експоцентру України пройде виставка First fine arts fair, на якій багато художників продемонструють свої роботи. Сподобалися твори навіть можна купити. До того ж, там можна поспілкуватися з відомими мистецтвознавцями, галеристами та іншими представниками арт-спільноти.

Коли: 16-17 червня, 10:00-16:00

Де: ВДНГ, 13 павільйон

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.