Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідні в Києві

Оновлено

Не знаєш, чим себе зайняти?

Ти цікавишся соціальними й технологічними інноваціями і в тебе є ідея, яка змінить твоє місто, селище, а потім і країну? Якщо ти знаєш, як перетворити свою ідею на проєкт, бери участь у Таборі ідейЗбери команду з 3-5 чоловік і позмагайся за 3000 на реалізацію своєї ідеї. Лише 10 команд будуть відібрані для участі і 5 кращих команд отримають 15000.

Табір ідей – це драйвова атмосфера творчості та соціальних інновацій, де ти знайдеш можливість прокачати навички створення проєктів, design thinking, впровадження змін разом із досвідченими спікерами, інноваторами та представниками міжнародних організацій.

Коли: з 10 по 12 серпня

ДеIZONE

Смачна й корисна прогулянка по Києву з дегустацією вегетаріанської їжі для цінителів здорового харчування.

Мало хто знає, що ідеї веганського харчування почали поширюватися в Києві ще в кінці XIX століття. А на початку ХХ у Києві було найчисленніше ТОВАРИСТВО вегетаріанців у всій Російській імперії! Тому не дивно, що в місті були не тільки вегетаріанські магазини і їдальні, а й майстерні й магазини веганської взуття та одягу. А поширенню веганської філософії сприяли важливі й широко відомі персони, що жили або іноді гостювали тут. Дізнатися більше про вегенську традицію та вподобання киян ви зможете під час нашої екскурсії. Маршрут пролягатиме історичним центром міста Києва.

Коли: 11 серпня о 14:00

Де: площа Льва Толстого

перший і останній сольний вечір поезії Корпанюка. будемо святкувати похорон. серед учасниць: подяки, прощання, поезії, посмішки. остання субота Корпанюка в столиці. після сольника афтепаті на всю ніч. запрошую всіх щасливих і нещасливих, близьких і неблизьких, знайомих і незнайомих. ціна входу – кілька посмішок дрес коду і фейс контролю немає

Коли: 11 серпня о 17:11

ДеCoschey Local DIY

Arsenal Jazz – це концерти на мальовничому літньому майданчику культурно-мистецького комплексу Мистецький Арсенал, місця, де живе мистецтво. Цієї неділі слухаємо Ingrid Arthur Band.

Коли: 11 серпня о 20:00

ДеMystetskyi Arsenal

Арт Поділ у рамках художньої декади разом з AIFF (Фестиваль Американського Кіно «Незалежність») і IZONE ініціює вечір незалежного кінематографа.

Ойлер: Один рік, одна школа. США / 2017/57 «

Режисер: Емі Скотт

Коли: 11 серпня о 20:00

ДеIZONE

Підлітків у віці 12-17 років запрошують на заняття ArtLab з художницею Лесею Хоменко в рамках виставки «Перспективна». Під час заняття художниця розповість про власну художню практику та про можливості, якими наділений живопис. Також учасники відвідають виставку Лесі, яка зараз проходить в арт-центрі й дізнаються всі подробиці від самої авторки. Під час творчої частини діти створять власні живописні роботи «Вид із мого вікна».

Коли: 11 серпня о 16:00

Де: Pinchuk Art Centre

Illustration: Daye Kim

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.