Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Куди піти на вихідних у Києві

Оновлено

Традиційна добірка івентів. А ви вже вирішили, чим зайнятися?

У цю суботу можнапогуляти по нічному Подолу зі знаючою людиною. Тема екскурсії «Люди й долі Контрактової площі». Вартість не фіксована.  А в неділю ввечері йдемо на Велику Житомирську й говоримо про Олеся Гончара.

Коли: 15 вересня о 20:00, 16 вересня о 16:00

Де: пам’ятник Самсону (сб), Велика Житомирська (вс)

Вистава «Батьківщина-мати» – це перший проєкт «Театру за два тижні». Його очолює британський режисер і драматург Джек Кловер. Разом із театральними діячами з різних частин України, протягом двох тижнів, вони збирали матеріал, писали п’єсу, репетирували і випустили прем’єру. Тепер покажуть її в Києві.

Коли: 15 вересня о 18:00

ДеIZONE

У цю суботню нічвідкриваємо всі грані таланту Уїлла Сміта. У програмі: «Правила знімання. Метод Хітча», «у гонитві за щастям», «Я-легенда».

Коли: 15 вересня о 23:00

ДеПростір Циферблат

З 14 по 16 вересня в «Україні» покажуть роботи переможців фестивалю KISFF2018. У програмі найкраща ленка українського конкурсу – фільм «Післясмак» Юрія Катинській, брутальна добірка «Comedy Shorts» і філософські Midnight Sexy Shorts.

Коли: 14, 15 і 16 вересня

Де: кінотеатр «Україна»

Цієї неділіпройде чергова зустріч у рамках чарівного циклу «Філософія й культура Сходу». Лекція буде присвячена традиційному китайському мистецтву управління життям або тайцзи-цюань.

Коли: 16 вересня о 15:00

ДеPlato’s Cave

PinchukArtCentre запрошує людей з особливостями розвитку старше 15 років на чергову зустріч освітнього проєкту «Майстерня можливостей». Під час заняття учасники продовжать свої спостереження за природними стихіями, цього разу фокусуючись на повітрі. Гості арт-центру обговорять і намалюють різні види хмар, а також інші явища, які відбуваються в небі. Заняття проведе художниця Катерина Бучатська та психолог Ольга Шишлова.

Коли: 15 серпня о 16:00

Де: PinchukArtCentre

На виставціпредставлять близько 30 родів, видів, морф і варіацій африканських равликів, у тому числі равлики видів Ахатина, Архахатина та інші сухопутні молюски. Також на виставці можна буде отримати консультації по догляду за равликами.

Коли: з 13 по 16 вересня

Де: Будинок природи

Illustration: Daye Kim

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.