Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Зимові вихідні в Києві

Оновлено

Зима – не привід не виходити з дому. Найцікавіші події в нашому дайджесті..

В переддень Всесвітнього дні боротьби з ВІЛ / Снідом PinchukArtCentre запрошує на авторську екскурсію ДанилаСтолбунова по виставкам «Своє простір«і «І знову демократія?».

Даня Столбуновактивіст руху Teenergizer, яке захищає і адвокатирует права і інтереси підлітків і молоді в сфері охорони здоров’я і освіти. Данило займається громадської діяльністю з 16 років. з народження живе з ВІЛ статусом.

30 листопада о 20:00

ДеPinchukArtCentre

грандіозний проєкт від творців кращих голлівудських фільмів. Хочете побудувати кар’єру в Голлівуді? Або мрієте створювати власні проєкти в Україні, але такі, щоби на Оскар чи Золотий глобус? Дізнайтеся як це зробити: секрети, про які не розповідають в університетах і не пишуть у книгах!

Коли: 1 грудня з 10:00 до 22:00

Де: кінотеатр «Планета Кіно»

збираємося в IZONE, щоби провести день у компанії декількох молодих брендів одягу, послухати лекцію про види друку, спробувати пошелкотрафаретіть на своєму одязі, зробити тату, подивитися кіно і відпочити.

Коли: 1 грудня з 12:00 до 22:00

ДеIZONE

Сектор Газа. Для одних це група з далекого минулого, для інших – місце, куди неможливо дістатися. Але кіно про інше – воно про молодих хлопців, які в силу обставин живуть в ізоляції від зовнішнього світу, але зберігають оптимізм і знаходять свободу в серфінгу. Всього 40 серфбордів-ось і вся «екіпірування» в їх розпорядженні.

Перед показом тебе чекає ще одна порція мотивації. Засновник Surfin'ua Serafim Romanov і телеведучий Олександр Педан вперше презентують відео спільної поїздки на трейлерах по Норвегії. Полярне коло, фіорди й арктичний Серфінг у форматі короткого метра із сильним меседжем про важливе.

Коли: 1 грудня о 17:00

Де: кінотеатр «Київ»

Давно мріяли приборкати глину? Час прийшов! На майстер-класах вас навчать працювати з гончарним колом і робити чудеса з глини: чашки, вази, тарілки або глечики. Усі вироби ви зможете забрати через кілька тижнів.

Коли: 1 грудня з 10:00 до 20:00

Де: Десятинна, 12

Це такий recycling . У кожного є речі, які не носяться , а просто висять в шафі, займаючи місце. Тренд декількох сезонів поспіль барахолка ! В Субота можна дати своїм речам друге життя : обміняти або продати . актуальнасезонність: осінь- зима. Одяг , взуття і аксесуари з найстильніших шаф Києва.

Коли: 2 грудня з 12:00 до 20:00

Деlifecycle.kiev

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.