Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Про хороше: найдобріші новини тижня

Оновлено

Сьогодні четвер і наш #Добрийпонеділок перекочував в #ХорошиеНовости:)
Ми впевнені, що хороших новин багато і про них потрібно говорити: для теплих сердець, добрих очей і щирих посмішок.
Чого чекаємо? Гайда!

  • Бенксі присвятив нову картину лікарям.

Британський художник цей раз змінив тактику й «підкинув» картину в одну з лікарень британського міста Саутгемптон, а не намалював на стіні. На чорно-білому полотні зображений хлопчик із фігуркою медсестри в руці.

«Спасибі за все, що ви робите. Сподіваюся, що картина трохи освітить це місце, навіть якщо вона буде чорно-білою», – написав художник у записці.

  • «Карантинні теплиці»: ресторан в Амстердамі знайшов спосіб працювати зі збереженням соціальної дистанції

Ресторан Mediamatic Eten встановив 5 скляних будиночків на своїй території, щоби безпечно обслуговувати клієнтів у карантин. Крім того, усі працівники закладу надягають рукавички й щитки для обличчя, а страви подають на спеціальних дошках, щоби не порушувати соціальну дистанцію. 

  • «Я знала, що ти повернешся»: американець знайшов свою рідну матір через 45 років після того, як вона була змушена віддати його на усиновлення

Переживши серцевий напад, 45-річний Брюс Голлівуд зважився вирушити на пошуки своєї біологічної мами в Японії. Надії не було, поки йому не подзвонили.

«Ми дуже раді повідомити, що знайшли вашу матір. Вона подзвонить вам через 10 хвилин. І вона не говорить англійською. Успіху! «, – подзвонили Брюсу з японського посольства.

Тоді ж, за допомогою перекладача, відбулася їх перша за 45 років розмова. Брюс був ошелешений, коли дізнався, що його рідній мамі завтра виповниться 65 років. Ще більше чоловік здивувався, коли почув, що бар, яким вона володіє, називається «Брюс», а в нього самого є старший брат.

  • Новий формат концертів: данські музиканти виступають для глядачів у машинах.


У Данії місцевий музикант Мадс Лангер придумав, як обійти заборону на живі виступи через пандемію, і провів виступ на майданчику автокінотеатру. Концерт для 500 автомобілістів пройшов у передмісті Орхуса. Усі квитки на нього розкупили за лічені хвилини. Під час виступу з Лангером можна було спілкуватися через Zoom і навіть замовити улюблену пісню.

  • 200 знаменитостей і вчених підписали лист, де закликали світових лідерів переглянути економіку споживання, яка привела людство до екологічної кризи.


Наші зіркові герої закликають глав різних країн поміняти політику й допомогти людям змінити свій спосіб життя, зробити його більш екологічним!
Лист підписали актори Роберт Де Ніро, наш улюблений Джокер – Хоакін Фенікс, актриса Кейт Бланшетт, співачка Мадонна, а також ряд нобелівських лауреатів у галузі фізики, хімії та біології.

Усім добра!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.