Зацени, мы уже 58 273 консультаций провели

Нове життя: перевіряємо здорові звички на собі

Обновлено

Чи мріяли ви змінити своє життя? Регулярно прокидатись рано-вранці, усміхатись першим промінням сонця, займатись спортом до сьомого поту та дотримуватись здорового способу життя? Я читала десятки статей про корисні звички успішних людей і кожного разу обіцяла собі почати нове життя з понеділка. Цей понеділок настав! Настав час самою дізнатися, чи справді воно того варте — рано прокидатися. Чи настільки корисна медитація, як всі говорять?

Щоб зрозуміти, чи працюють популярні поради, потрібні регулярність і терплячість, якості, так важко поєднувані з сучасними темпами життя. Протягом 21 дня я на собі випробую дієвість кількох звичок з надією змінити своє життя на краще. Чи варто вам прокидатись разом із сонцем і вливати в себе літрами воду? — Відповідь на це питання ви знайдете у моїх щотижневих постах-звітах на сайті Teenergizer!

Моїм вірним помічником і мотиватором буде додаток Т! арр.

Нижче список запланованих звичок, до я яких я привчатиму себе:

  1. Просинатись в 6 ранку, робити зарядку і випивати стакан води(вся надія на Бога і першовідкривача кави).
  2. Пити кожного дня 1,5 л води.
  3. Один день в тиждень проводити без Інтернету.
  4. Займатись спортом три рази у тиждень.
  5. Медитувати кожного дня протягом 20 хвилин.
  6. Читати кожного дня протягом 30 хвилин.
  7. Дивитись щодня серію мультфільму з молодшим братом.

Віта Панащук

Вам может понравиться

Комментарии

3
  1. 20 минут медитации – лайно без задач. Такоое время тебе даст чуть менее чем ничего. Постарайся минимум час. И оптимальнее будет утром.

    1. Я зранку і медитую. Яку медитацію порадиш,бажано лінк. Бо в інтернеті їх безмежна кількість,я ще докінця не розібралась. Зараз скачала додат ок Prana Breath і за ним роблю.

Leave a Reply

Your email address will not be published.