Зацени, мы уже 58 273 консультаций провели

День підлітка на карантині

Карантин, карантин, карантин. Усюди цей карантин. У Тік-Тоці майже в кожному відео, в новинах, які мама включила по телику, щоб грало на фоні, у метро через гучномовець, у вивісках на вулиці. Хочеться просто сховатися та забути про те, що ми живемо у 2020 і «Чорне дзеркало» вже не фантастика. І хочеться забути про цей зум-шмум, ці маски, які постійно забуваєш, ці послаблення та посилення, які змінюються майже щодня.

Ми тебе розуміємо і самі вже втомилися від усього. Здається, що рівень тривожності зростає, як і кількість домашки на дистанційному навчанні. Але спробуймо не пірнати в негатив, а знайти позитивні сторони чи зробити наше життя хоча б трохи стабільнішим та насиченішим, наскільки це можливо. Пиши для себе чіткий розпорядок дня, вигадуй приємні ритуали, почни вивчати щось нове. Піклуйся не тільки про своє фізичне, а й психологічне здоров‘я!

Пам’ятай, що це нормально — не завжди бути сильним, іноді тривожитися або прокрастинувати. І ти ж знаєш, що можеш звернутися за порадою до наших рівних консультантів? Вони тебе підтримають! А зараз дивися наше нове відео та пиши в коментах, з якими труднощами ти зіштовхувався_лась та продовжуєш зіштовхуватися на карантині і як із ними справляєшся.

Вам может понравиться

Leave a Reply

Your email address will not be published.