Зацени, мы уже 58 273 консультаций провели

Активный август

Обновлено

Дайджест самых крутых возможностей для подростков и молодежи.

До 15 серпня подавайте заявки на участь у Другій міжнародній конференції «Модерністки. Насилля в архітектурі і міському просторі», що відбудеться 15–16 вересня в Києві.

До участі у конференції запрошуються експерт(к)и зі сфер історії архітектури, мистецтвознавства, антропології, соціології, архітектури, культурології, громадські активіст(к)и, представники/-ці органів місцевого самоврядування у сферах архітектури, урбаністики та міського планування, студент(к)и магістерських програм, аспірант(к)и та незалежні дослідники/-ці, зацікавлені у презентації та подальшій публікації своїх наукових робіт.

Дедлайн: 15 серпня

Наша мета: Підвищити якість життя людей в Україні. Яким чином? Об’єднуючи спонсорів з ідеологами соціальних проектів.

Конкурс соціальних проектів – це спільна ініціатива соціально-активних підприємців України.

Завдання конкурсу – зібрати якомога більше ідей для соціальних проектів разом з командами, здатними ці ідеї реалізувати.

Завдання організаторів конкурсу – забезпечити ефективну співпрацю фінансових спонсорів з ініціаторами соціальних проектів.

Оскільки даний конкурс проводиться в Україні вперше, вимоги для заявок мінімальні, щоб кожен бажаючий міг запропонувати свій проект.

Кількість проектів, які отримають фінансування, обмежується лише можливістю спонсорів та зацікавленістю членів Експертної ради.

Дедлайн: 15 серпня

Friendly Avia Support виділить 15 стипендій, які покриють 70% вартості очного навчання у Вільнюсі в Kazimiero Simonavičiaus universitetas (Університет ім Казимира Сімонавічуса) за фахом «Менеджмент авіації» (бакалавр).

Термін навчання бакалавра 3,5 року, вартість 13.860 євро, 70% покриється стипендією, 4158 євро студент повинен буде сплатити самостійно. Платіж буде розбитий на 3 частини (1386 євро щорічно).

Навчання англійською мовою.

Заявку на стипендію приймається у вільній формі англійською мовою до 15 серпня International@ksu.lt або imran.javed@ksu.lt Потрібно вказати «By Friendly Avia Support grants».

Додаткова інформація: ksu@ksu.lt +370 609 14472.

Деднайн: 15 серпня

This test preparation course, developed by the experts who create, administer and score the TOEFL test, will help English language learners improve their skills.

Прием заявок на участие открыт.

Начало курса: 9 августа

Отдел политики и гуманитарной дипломатии Международного комитета Красного Креста ищет 5 стажеров. Стажировка длится 1 год (начать стажировку можно с января, феврале или марте 2018).

Стажировка оплачиваемая.

Для кого: кандидатов со степенью магистра в следующих областях: международные отношения, международная политика, международное право, гуманитарная деятельность, развитие, изучение мира/конфликта.

Дедлайн: 7 августа

Конкурс эссе организован Генеральным директором Европейской комиссии по единого рынка, промышленности и предпринимательства.

Возраст: 16-25 лет.

Четко определенной темы нет. Необходимо написать эссе на 2500 слов на английском языке, в котором надо изложить как европейская политика может помочь в развитии будущего или что правительственные, академические учреждения и бизнес могут сделать для того, чтобы молодые люди приобрели навыки, необходимые для будущей работы.

Трое финалистов бесплатно поедут в Таллинн, чтобы там побороться за первое место. Там они смогут представить свои работы делегатам Ассамблеи.

Дедлайн: 8 сентября

Інститут Глибинної Демократії проводитиме міжнародний лідерський інтенсив у Києві «Come Together! – Збираймося докупи! Як друзі й недруги, однодумці та опоненти» і надають п’ять стипендій для студентів.

Протягом 10 днів понад сто учасників з усіх континентів світу, а також з різних регіонів Україні зберуться разом для того, щобнавчатися і практикувати навички фасилітації (від слова «facile», що означає полегшувати життя і стосунки та знаходити природні рішення), владнання конфліктів, коучингу, ведення багатостороннього діалогу між різними сторонами, а також для роботи над особистими проектами, професійним розвитком і самореалізацією.

Дедлайн: 25 серпня

Конференція проходитиме в Брюсселі та складатиметься із:

  1. Панельних дебатів та обговорень між політиками та громадянами, що стосуються плану розвитку на 2030 рік, а також ролі молодіжних організацій у розвитку та підвищення обізнаності про ГРН на місцевому рівні.
  2. Інтерактивних майстер-класів молодіжних організацій та представників громадянського суспільства з питань участі молоді в питаннях розвитку.
  3. Дискусій з керівниками політичних партійних молодіжних організацій про роль молоді у сталому розвитку на європейському, національному та місцевому рівнях.

Дедлайн: 1 вересня

Волонтерство будет проходить в Молодежном информационном центре в течение 8 месяцев. На протяжении этого времени волонтеры будут принимать участие в организации мероприятий на тему международной мобильности и учить французский :)

Организаторы покрывают расходы на проезд и проживание. Также, волонтер будет получать 115 евро в месяц на еду и карманные расходы.

Дедлайн: 15 августа

БУР (Будуємо Україну разом) – це всеукраїнський мандрівний табір. Під час табору волонтери з України та за кордону допомагають українцям, що опинилися в скруті, шляхом ремонту їхніх помешкань.

Що ми пропонуємо волонтерам?

Ми залучаємо молодь з різних куточків світу, даючи можливість:

• подорожувати та відкривати для себе Україну;
• допомагати тим, хто цього потребує;
• знайомитись та спілкуватись із однодумцями;
• відпочивати активно, весело та корисно;

Щоб стати волонтером, заповнюй анкету.

Дедлайн: 31 серпня

Вам может понравиться

Leave a Reply

Your email address will not be published.