Зацени, мы уже 58 273 консультаций провели

Для самых активных

Столица не сбавляет ритм! Будь в теме всех крутых возможностей — заглядывай в нашу подборку :)

Велика руханка «Пірнай у спорт»

6 квітня о 10.00. Зустрінемось у Маріїнському парку (навпроти Маріїнського палацу)? У програмі: бадьора руханка від супер тренерів, топ лайфаків про здоровий спосіб життя від видатних спортсменів та відомих людей, 1 км бігу із зіркою (secret guest) та розіграш призів та виступ зірок.

Коли: 6 квітня о 10:00
Де: Маріїнський парк

 

Ukraine Global Scholars

Кожний український школяр чи школярка, який/яка зараз навчається у 8-11 класах школи, володіє англійською мовою, не має змогу покрити вартість консультантів із закордонної освіти, мріє про топовий навчальний заклад та воліє повернутися в Україну після навчання та п’ятирічного досвіду за кордоном, має спробувати свої сили!

Дедлайн: 31 березня

 

Летний лагерь MASCOT

Хочешь сделать что-то полезное для Украины этим летом? Расскажи почему и попробуй себя в качестве волонтера лагеря MASCOT в Тернополе.

Дедлайн: 29 марта

 

Комунікації для соціальних змін: версія покоління Z

Комунікуй та змінюй! Перший в Україні онлайн-курс з комунікацій для соціальних змін для молоді. Простий і доступний інструмент соціальних змін сьогодні – це комунікації. Сторітелінг, блогінг, інструменти роботи із партнерами, розвиток персонального бренду та багато іншого корисного зі світу професійних комунікацій у онлайн-курсі від ЮНІСЕФ Україна, Practicum та Українського католицького університету.

YouthSpeak Forum Ukraine

Під час Youth Speak Forum 2019 учасники познайомляться разом з представниками бізнес сектору, влади та громадських організацій і обговорити нові перспективи для молоді. Використовуй промокод media та отримуй 20% знижки на квиток ;)

Коли: 21 квітня
Де: Київ

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA

Вже вкотре доументальне кіно робить крок назустріч глядачам. Не чиніть спротиву та долучіться до фестивалю! Щось несподіване чекає!

Коли: 23-30 березня
Де: кінотеатри Києва

Вам может понравиться

Leave a Reply

Your email address will not be published.