Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Онлайн-курс «Сексуальна освіта»

Оновлено

Секс – важлива частина життя людини. Проте під час навчання про секс не говорять ані в школі, ані в університеті. Зазвичай соромляться таких розмов і в родині. За відсутності якісної сексуальної освіти замість засвоєння правил безпечного сексу і здорового ставлення до власної сексуальності, підлітки змушені вишукувати інформацію по крихтах у розповідях однолітків, на сумнівних сайтах чи в порнографії, що має небагато спільного з реальним життям.

Фонд Олени Пінчук представляє перший в Україні масовий онлайн-курс «Сексуальна освіта», що дає відповіді на найпопулярніші запитання підлітків про секс, розвіює найпоширеніші міфи та допоможе батькам розпочати розмову про секс із дітьми. У Фонда є багаторічний досвід роботи з молоддю та їх батьками в напрямку профілактики ВІЛ, безпечного сексу та здорового способу життя. До розробки та створення курсу були залучені найкращі спеціалісти у сфері медицини та психології, а в зйомках відеолекцій узяли участь популярні телеведучі та лідери думок.

Курс, перш за все, розрахований на підлітків, які тільки починають цікавитися питаннями власної сексуальності та пошуку себе у світі сексуальних задоволень. Уся інформація курсу максимально легка для сприйняття, але науково достовірна. Успішно складіть усі завдання курсу та отримайте сертифікат про його завершення за підписом викладача!

І вже на 5 секунді сюрприз! Наші Яна Панфілова й Даня Столбунов розкажуть про міфи, пов’язані з ВІЛ/СНІДом.

Дізнатися більше про курс можна на сайті Prometheus.

Зареєструватися на курс уже зараз

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.