Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вебінар «Чарівність і розчарування першого кохання»

Оновлено

Перша любов не завжди буває ніжною. Часто закохуємося, зустрічаємося, тому що якось так вийшло. Люди притягнулися, емоції поперли й у пориві пристрасті створюємо відносини. Але як важливо розуміти, що як ми швидко зачаровуємося у відносинах, так само швидко ми можемо й розчаруватися. Закоханість – це не любов, не глибина, не тотальна довіра. Закоханість – це спонтанність, пристрасть, гра гормонів. А в підлітків часто це проявляється в мінливості, нестабільності, контролі та агресивній поведінці по відношенню один до одного. Це не про любов, ніжність і довіру. Це про бажання контролювати, а іноді й маніпулювати.
Немає досвіду, немає практики, цілий вагон страхів, невпевненості й сумнівів. Ось, що я багато разів чула від підлітків, коли ми говорили про стосунки, любов і секс.
Хлопці й без нас уже багато знають завдяки інтернету. Секс – це красиво і приємно. Але це справа дорослих. І ми обговорюємо наслідки і відповідальність, до якої потрібно бути готовими в дуже делікатних випадках.
Багато питань. І всі ми не зможемо охопити на одній зустрічі. Але, як завжди, будемо говорити відверто, чесно й ділитися не тільки своїм власним досвідом один з одним, а й науковими даними, які складно спростувати.

Вебінар для підлітків «Чарівність і розчарування першого кохання» emoji-10084_$-10084_

На вебінарі ми:
– поговоримо про різницю між закоханістю, пристрастю й любов’ю;
– розглянемо різні стадії відносин, які ведуть до гармонійних відносин;
– визначимо неприпустиму поведінку з боку партнера;
– розглянемо деякі міфи про любов і сексуальні стосунки;
– визначимо для себе як насолоджуватися відносинами, при цьому не наробити помилок.

Після участі будете знати, що хочете від відносин, дізнаєтеся як створити відносини, які будуть приносити радість, зможете розпізнавати некоректне ставлення з боку партнера, і як чинити в такій ситуації.

Олександра Старобір, співтворець та тренер Соціального проєкту «Прихована сторона кохання», має 7-ми річний досвід у комунікаціях на посаді керівника пресценту ІнА «Новини» (Inter Media Group Limited). Постійно бере участь у майстер-класах і тренінгах із комунікацій, психології відносин і розвитку.

Хочу взяти участь у вебінарі

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.