Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Ідеї, чим зайнятися, від Teenergizer! Другі вихідні лютого

Оновлено

Не сидіть вдома перед комп’ютером або телевізором, коли є стільки можливостей!

Київ:

Асортимент виставки-ярмарку буде сповнений авторських товарів ручної роботи, яких ви не зустрінете більше ніде! А ще – ювелірних прикрас, біжутерії, сувенірів, подарунків і товарів для хобі та рукоділля. (Кілька майданчиків працюватимуть у режимі нон-стоп – на них проведуть понад 50 майстер-класів для дорослих і дітей. 11 лютого на виставці ярмарку буде виключно дитячим днем!

Коли: 9- 11 лютого, 10:00-18:00

Де: Київ, ЕкспоПлаза, вул. Салютна, 2Б

Виставка зовсім не звичайна, адже крім експозиції, що включає в себе понад 100 робіт талановитих українців, вона ще і стане справжнім перфомансом. У всіх бажаючих буде можливість спостерігати за процесом створення картин, пройти навчання малюнку, основам композиції та живопису в різних манерах і стилях.

Коли: до 12 лютого, 11:00-19:00

Де: Київ, галерея мистецтв ім. О. Замостян, вул. Ільїнська, 9

Фестиваль «Свято закоханих» – місце, де кожен зможе добре провести час, саме для цього були розроблені зони за вподобаннями: Fun zone: акустичний концерт, театральна постановка «Ромео і Джульєтта» з 3D-mapping та участю Dj, stand up show.

Коли:  11-12 лютого

Де: Київ, галерея LAVRA, вул. Лаврська, 1

Проєкт «Внутрішня Японія» приурочений до Року Японії в Україні. На виставці представлено близько 30 робіт українських художників, які демонструють власне бачення Японії та її культури. Виставка буде цікава поціновувачам мистецтва, тим, хто вже побував у Країні висхідного сонця, і тим, хто тільки туди збирається.

Коли: 1-15 лютого, початок 11:00

Де: Київ, Музей історії Києва, вул. Б. Хмельницького, 7

Скільки: за тарифами музею

Художник підходить до написання своїх робіт дуже трепетно, майстерно об’єднуючи в них емоції живописця, концентрованість художника і трохи філософії від мандрівника. А що з цього виходить – можете подивитися самі на його ювілейній виставці!

Коли: 14 січня12 лютого, 10:00-19:00

Де: Київ, Zavalnyi Art Center, вул. Старонаводницька, 31

Харків:

Виставка присвячена тілу й любові до нього, прийняттю своєї індивідуальності.

«Модні тенденції впливають на кожну людину, і диктують свої стандарти: якими повинні бути стегна, живіт, обличчя. Піддаючись тенденціям, людина ризикує втратити зв’язок зі своєю індивідуальністю й неповторністю й перетворитися в клону».

Коли: 11 лютого, 17:00

Де: Харків, вул. Мистецтв, 11

Жива бібліотека професій – це збірка з 10 івентів, присвячених різним професійним напрямкам. Перша Жива бібліотека професій присвячена соціально-гуманітарному напрямку.

Коли:  11 лютого, 14:00 – 17:00

Де:  Харьков,економічний корпус ХНУ ім.Каразіна (1 поверх), ул. Мироносицька, 1

«Ким ви мріяли стати в дитинстві? Космонавтом, лікарем, супергероєм? А якщо ми доведемо тобі, що #ГероїСередНас? Вони звичайні студенти, юнаки й дівчата, ви їздите з ними в транспорті, вітаєтесь у магазині й не здогадуєтесь, що вже 13 років вони захищають права людей, борються за справедливість та просто роблять добрі справи для містян.»

Коли: 11 лютого, 12:00

Де: Харьков, Хаб социальної активності «Студія 42», пл. Конституції, 1

Вас чекають:

  • основні принципи самооборони;
  • психічні аспекти самооборони;
  • різновиди між чоловічою й жіночою обороною.

Коли: 11 лютого, 11:00

Де: Харьков, тц «Магелан» фітнесцентр «Кінг», ул. Донець-Захаржевського 6/8

Реєстрація: +38 (067)011-02-92

Львів:

«… Якщо ти людина погоди, ба більше сезону, то візит на літературник і знайомство з поезією додасть приємну часточку затишку у твій вечір суботи…»

Коли: 11 лютого, 18:00

Де: Львів, Перша львівська Медіатека, вул. Мулярська, 2-А

«Бажаєте вдосконалити англійську мову, тоді запрошуємо на Вечори англомовного кіно. Вони проходитимуть у соціальному клубі Come In щосуботи. Усі фільми, які транслюватиме соціальний клуб, матимуть субтитри…»

Коли:  11 лютого, 17:00

Де: Львів, вул. Соломії Крушельницької, 3

Скільки: 35 грн

Вистава для дорослих:

«Жив на світі козак щирий, на ймення Ось, усякого він у свою хату за господу приймав, усякому віри, як мала дитина, діймав, боязні Божої пильно пам’ятав. Усякому козак Ось віри доймає, а того, що вже видимо лихо в хату до його суне, не бачить і не знає…»

Коли: 11 лютого, 19:00

Де: Львів, Львівський театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», вул. Фредра, 6

Скільки: 60 грн

«Бажаєте вдосконалити англійську мову, тоді запрошуємо на Вечори англомовного кіно. Вони проходитимуть у соціальному клубі Come In щосуботи. Усі фільми, які транслюватиме соціальний клуб, матимуть субтитри…»

Коли:  11 лютого, 17:00

Де: Львів, вул. Соломії Крушельницької, 3

Скільки: 35 грн

Фотографії старого Львова з колекції Олександра Коробова. На виставці експонується понад 30 фотографій старого Львова й жителі на його тлі, кінця XIX – першої третини ХХ ст.

Коли:  1-15 лютого

Де: Львів, Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17

Скільки: 20 грн

Казка Льюїса Керолла «Аліса в країні чудес» у техніці пісочної анімації. Відтворювати казку буде лауреат міжнародного конкурсу з пісочної анімації, Катерина Дзюба. Вона покаже в режимі реального часу пригоди Аліси.

Коли:  12 лютого, 14:00

Де: Львів, Львівська обласна філармонія, вул. Чайковського, 7

Скільки: 80-280 грн

Одеса:

Максим Фіногєєва відкриває свою другу персональну виставку «Сезон закритий», на якій за допомогою мультимедійних технологій розповість про «темний» бік пляжів Одеси.

Коли: 7-28 лютого, 10:00-17:00

Де: Одеса, Одеський музей західного і східного мистецтва, вул. Пушкінська, 9

Десятий ювілейний фестиваль-триб’ют пам' яті Курта Кобейна знову збирає шанувальників культової групи Nirvana, гранжа й гаражного року!

Коли: 11 лютого, 19:00

Де: Одеса, Філармонія, вул. Буніна, 15

Лекція завідувачки відділу мистецтва XVI-початку ХХ століть ОХМ Е.В. Жулицької «Неповторні особливості Срібного століття у творчості Марії Якунчикової-Вебер»

Коли:  11 лютого, 14:00

Де: Одеса, Одеський художній музей

Скільки: 15 грн

До дня Всіх Закоханих запрошуємо Вас відвідати святкову виставку фіалок, м’ясоїдних рослин і флораріумів. Вас із теплом і любов’ю чекатимуть різні види представників кімнатної флори. Вони зможуть стати бажаними подарунками для Ваших коханих.

Коли: 11-14 лютого, 10:00-19:00

Де: Одеса, ТЦ «Середньофонтанський» пров. Семафорний, 4 (новий вхід, 1 поверх)

Запрошуємо на 8 веселих безплатних уроків із джазових танців! Для участі не потрібен досвід, достатньо бажання і змінне взуття. Обов’язкова реєстрація. Організатори запрошують відпочити від робочих буднів, познайомитися з палітрою яскравих танців у центрі подій Underpub.

Коли: 1112 лютого

Де: Одеса, вул. Приморська, 1517

Дніпро:

У часи важкі психологи рекомендують дружити з яскравими фарбами і хвилюючими емоціями. У балетному трилері «Кармен&Хозе», поставленому хореографом і танцівником Дмитром Омельченком (він же автор лібрето) таких ж вітамінів із надлишком. Та і як може бути інакше, якщо театр пропонує глядацькій увазі балетну історію про фатальну пристрасть.

Коли: 12 лютого, 18:00

Де: Дніпро, Академічний театр опери та балету

Скільки: від 40 грн

Нова міжнародна програма за участю провідних артистів Європи та України.

Коли: 11 лютого, 16:00

Де: Дніпро, Дніпропетровський Цирк

Скільки: 60-300 грн

Навички, отримані на тренінгу допоможуть тобі:
– На публічних виступах
– Співбесідах
– У відносинах
– В екстремальних ситуаціях

Коли: 12 лютого, 12:00

Де: Дніпро, вул. Воскресенська

Мафія з KAVA Дніпропетровськ – це психологічна гра – це цікаво, весело, надихаюче! Граємо кожні п’ятницю, суботу та неділю вечорами.

Якщо Ви коли небудь чули про мафію або є її шанувальником, це Ваш хороший шанс поринуть в атмосферу справжньої гри!

Коли: 10-12 лютого, початок о 17:00, 19:00

Де: Дніпро, KAVA

Скільки: 60-70 грн

Автор збірки: Віта Панащук

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.