Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідні в Києві

Оновлено

Не сиди на дивані, коли навколо стільки можливостей!

Аутлет-містечко «Мануфактура» запрошує на яскравий «Фестиваль морозива«! Кращі українські виробники морозива презентують свою продукцію, проведуть дегустацію новинок і розіграш призів. Для вибагливих гурманів: смажене, кріогенне, ягідне, зі спеціями, з зеленим чаєм, чорнично – лавандове, базилікове, гарбузове та інші смаки.

Коли: 29-30 липня, з 12:00 до 19:00

Де: с. Ходосіївка, Обухівське шосе-2, аутлет-містечко «Мануфактура»

Понад 2000 соціальних підприємців і корпорацій, далекоглядних новаторів і творчих артистів, технологів і етичних хакерів з України і всього світу зберуться в Києві для брейнстормінгу ідей, розробки прототипів і спільного створення проєктів, які будуть здатні визначати майбутнє України.

Формат фестивалю – це денні конференції, нічні розваги та нетворкінг. Денна програма складається на 50 % з TED-подібних надихаючих розмов і на 50 % з воркшопів.

Коли: 10:00 28 липня до 23:00 30 липня

Де: Платформа артзавод, вул. Біломорська, 1

Концерт, присвячений закриттю сезону в Національному Будинку Органної та Камерної Музики України

Коли: 29 липня, 19:30

Запрошуємо за допомогою «Дзен живопису» скинути накопичений стрес або поповнити свій запас позитивних емоцій. Постійно практикуючись, людина може домогтися гармонії із собою й навколишнім світом.

Уроки проходять у наступному ключі: викладач допомагає вам розслабитися й налаштовує на роботу з власним тілом і розумом. Робляться підготовчі вправи, що сприяють концентрації та увазі. Потім пояснюються різні техніки і прийоми малювання тієї чи іншої теми… і ваше подальше занурення всередину себе.

Коли: 29 липня, 13:00

Де: Центр східної культури, Драгомирова, 16а

 

Настільні ігри – наша традиційна забава і приклад того, як можна поєднувати приємне з корисним. Якщо у вас немає планів на суботній вечір, і вас приваблює перспектива поговорити англійською, пограти в цікаві настільні й насолодитися літнім теплом на нашій відкритій терасі, you are welcome. Обіцяємо, що вам у нас сподобається!

Коли: 29 липня о 17:00

Де: офіс Green Forest, вул. Басейна, 7в, 4 поверх

Вартість: 70 грн (входить піца й напої)

Спираючись на листи та інші особисті записи, фільм-виставка Філа Грабські створює новий портрет художника, який не тільки поклав початок імпресіонізму, але і став одним із найвпливовіших художників XIX і XX ст.

Коли: 30 липня, 15:00

Де: Кінотеатр «Київ»

У Музеї Тичини відбудеться показ культового фільму режисера Акіра Курасава «Рашьомон». Стрічку зняли Курасаву в співпраці з оператором Кадзуо Міягавою в жанрі дзидайгеки (історична реконструкція) за мотивами психологічно історичних новел Акутагави Рюноске «Рашьомон» і «У чагарнику».

Коли: 30 липня, 19:00

Де: Музей Тичини, вул. Терещенківська, 5

picture: Tess Johnson

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.