Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

А що ти робиш на цих вихідних?

Оновлено

Варіанти, чим себе розважити в осінньому Києві.

«Charity Weekend. здоровий День «– це наймасштабніший захід у серії благодійних подій проєкту фонду» Твоя Опора «та Маші Єфросиніної. Це фестиваль для всіх, хто любить враження, піклується про своє здоров’я й шукає нові незабутні емоції! Тут немає обмежень за віком – швидше, для будь-якого віку тут знайдеться цікаве й корисне враження!

У програмі фестивалю:

Проведення масових тренувань від зірок першої величини:

  • Насті Каменських
  • Даші Астаф’євої
  • Аніти Луценко
  • Маші Єфросиніної
  • Героїв проєкту «Київ вдень і вночі»

А так само від зіркового тренера Ксенії Литвинової і кращих інструкторів фітнес-студії «Фактура»

Обстеження та діагностика дітей кращими фахівцями медичної клініки «Добробут»

Найсмачніша й корисна їжа від наймодніших виробників столиці. За прилавками Олена Кравець, Андрій Бедняков та інші зірки!

Феєричний «Парк розваг» для дітей будь-якого віку. Це не просто анімація – це освітні та розвиваючі ігри, справжні роботи й улюблені герої! Це змагання, футбол, стрибки, лабіринти і… нескінченне веселощі! Це, коли може не вистачити часу скрізь узяти участь!

Багато музики! І найкрутіших ПОДАРУНКІВ, які можна просто виграти в лотерею!

Коли: 10 вересня з 13:00 до 21:00

Де: Платформа арт-завод

The Ghost – це дует британських дигерів, які грають класний вініл, а також його продають. Власники унікального пересувного магазину, який розташований всередині старого фургончика, що подорожує по Берліну, як справжнє приведення :) На борту невловимого привида були помічені: Зіп, Ніколас Луц, Бін, а також інші не менш відважні шукачі рідкісних платівок.

Це все до чого? Closer Record Store скоро виповнюється два роки, вітати нас їдуть The Ghost і в якості подарунка грають не тільки діджей сет суботньої ночі в Клоузері, але і везуть по додатковій сумці з пластинками з фургончика на продаж.

Коли: 9 вересня о 23:55

ДеCloser

Відомий український психолог і психоаналітик Анна Кушнерукзнову в будинку МК. «Мистецтво говорити, або як навчитися говорити, щоби чули, слухали й не викликати автоматичного бажання, говорити: ні »– тема наступної зустрічі.

«Існують слова – пастки, у які ми, буквально, попадаємося. Починаємо заходитися в гніві там, де варто було б стриматися. Більш того, ми можемо не відстежувати, що в нашій мові живуть слова – провокатори, почувши які практично кожній людині хочеться припинити розмову або вступити в конфлікт. Я розповім про відповідальність у мові, про мовні автоматизми й тим, що вважається харизмою в спілкуванні».

Вартість участь 300 гривень.

Реєстрація на лекцію обов’язкова за телефоном – 044 594 10 63

Коли: 9 вересня о 17:00

Де: Майстер Клас

Одрі Хепберн – блискуча американська актриса, визнана ікона стилю й одна з найяскравіших зірок Голлівуду ХХ століття. Одрі номінувалася на премію «Оскар» як Найкраща актриса п’ять разів і завоювала статуетку за роль у фільмі «Римські канікули». Після зйомок цього фільму її стали називати принцесою Голлівуду.

У фільмі «Сніданок у Тіффані» – Хепберн втілила один із найяскравіших образів в історії кіно. Зйомки в цьому фільмі зробили актрису найбільш високооплачуваною на той час.

Дивлячись фільми за участю Хепберн, ти забуваєш, що це вигаданий іншими людьми персонаж. Героїня з екрану ніби оживає і здається, що ось-ось заговорить і з тобою. Запрошуємо Вас зануритися у світ Одрі разом із нами, уже в цю суботу!

будемо дивитися такі фільми:

  • «Сніданок у Тіффані»
  • «Римські канікули»
  • «Кумедна мордочка»

Коли: з 9 на 10 вересня

ДеПростір Циферблат

На лекціях «Social Action for the Youth» (SAY 2017) збереться захмарна кількість надихаючих спікерів на один квадратний метр! Представники організацій, що змінюють нашу країну щодня, познайомлять тебе з можливостями соціального активізму, розкажуть про безплатні можливості подорожей, культурні обміни, права людини, а також піднімуть теми ЛГБТ, життя з ВІЛ, інклюзії (нове для тебе слово? Приходь – і вивчиш його!) і багато іншого!

Коли: з 17:00 9 вересня до 19:30 10 вересня

ДеAmerican Councils for International Education

«Касабланка»

  • мелодрама, 1942р.
  • режисер: Майкл Кертіц
  • в ролях: Хамфрі Богарт, Інгрід Бергман, Пол Хенрід, Клод Рейнс, Фейдт

Фільм отримав три головні премії «Оскар»: за фільм, режисуру й адаптацію п’єси» всі приходять до Ріка» Джоан Еллісон і Мюррея Бернета. Унікальність картини Майкла Кертіца – в абсолютно органічному поєднанні, здавалося б, непоєднуваного: антифашистського пафосу, детективної інтриги й потужних, типових для Голлівуду мелодраматичних колізій.

Коли: 10 вересня о 16:00

ДеКінотеатр Кінопанорама

Уже цієї неділі відбудеться по-літньому тепла подія осені! Вереснева читанка у парку «Наталка». Запрошуємо всіх, хто не встиг приєднатися до нас у серпні. Беріть із собою теплі пледи, підстилки й каремати!

Не забудьте прихопити із собою гарний настрій і книжечку для обміну. На летпікніке діятиме кошик для буккроссінг. До зустрічі!

Тема читання: Поети з планети Україна

Коли: 10 вересня о 15:45

Де: парк Наталка

Photo: Monica Rohan

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.