Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний вересень

Оновлено

Світ повний можливостей! Дайджест кращих курсів від Teenergizer.

Представництво Фонду імені Фрідріха Еберта, Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA (Мережа кіноклубів DOCU/КЛУБ) та Київська школа прав людини та демократії (Центр громадянських свобод) інформують про початок освітнього курсу для молоді «Права людини мовою документального кіно».

У рамках курсу протягом трьох місяців (кожна друга середа місяця) у Києві будуть проведені 8 показів найкращих світових зразків документального кіно, у яких підіймаються питання права на життя, свободи слова, протестів, питання рівності, громадського контролю тощо. Після показу фільмів на учасників перегляду чекатиме обмін досвідом із відомими правозахисниками, які працюють по конкретній темі. Курс розрахований на студентів вищих навчальних закладів, які цікавляться документальним кіно про права людини та практичними способами захисту своїх прав та свобод.

Участь в освітньому курсі безплатна. Для участі необхіднодо 5 вереснязаповнити реєстраційну форму за посиланням: http://bit.ly/2w8NtS9

За додатковими питаннями звертатися до Яни Дорошенко, Центр громадянських свобод, 067-568-78-76, ccl.org.ua @ gmail.com

Іноді ми знаходимо класних героїв, але не знаємо як про них розповісти. Сприйняття інформації людьми змінюється, тому й формати подачі потребують свого перегляду. Наш тренер – Андрій Приймаченко – досвідчений відеограф, режисер, медіаактивіст, викладач Українського католицького університету. На своєму тренінгу він поділиться секретами майстерності оповідати історії.

Протягом двох днів учасники воркшопу:

– познайомляться з основними принципами драматургії;

– краще зрозуміють те, де і як шукати інсайти, теми й героїв;

– навчаться створювати мультимедійні історії

Кого ми шукаємо:

  • громадянських журналістів; блогерів, що висвітлюють соціальну, політичну, культурну тематику; медіа-активістів, що публікують суспільно вагому інформацію у свої соцмережі; документалістів-початківців;
  • людей, що мають досвід знімання відео та хочуть покращити свої навички створення візуальних історії.

Тренінг триватиме 2 дні, 16 та 17 вересня. Дедлайн прийому заявок: 9 вересня. Необхідно заповнити онлайн-форму. Відбір пройдуть усього 15 учасників! Апліканти не повинні бути професійними журналістами. Віковим та географічних обмежень немає. Відібраним учасникам з інших міст організатори компенсують проїзд та забезпечують проживанням.

CANactions School for Urban Studies оголошує набір учасників на програму Advanced Studies in Integrated Urban Development (ASIUD) 2017/18. Програма орієнтована на фахівців, що працюють у сфері міського розвитку.

Навчання базується на методології CANactions та спрямована на впровадження стратегічного дизайну та інтегрованого планування як підходу до роботи в реальних умовах функціонування українських міст, розглянутих у більш широкому контексті динамічних перетворень у Центрально-Східній Європі та країнах, що розвиваються.

Програма проводитиметься в міждисциплінарному середовищі й разом з експертами з усього світу.

Навчання розпочинається 9 жовтня та триватиме 7 місяців.

Дедлайн подачі заявок – 11 вересня 2017

Деталі на сайті.

Подача заявки.

Якщо ти активна молода людина віком 18-25 років і хочеш дізнатись про актуальні можливості для розвитку своїх навичок і реалізації кар’єри в Україні, тоді бури участь у Форумі «БІЗНЕС-МОЛОДЬ: ЕФЕКТ WOW ВІД СПІВПРАЦІ»

Поспішайте зареєструватися до 12 вересня: https://goo.gl/forms/DFqc9wjJbiT68Z0S2

Участь у Форумі безплатна. Організатори відшкодовують витрати на проїзд.

Форум відбудеться в рамках ініціативи «Український Пакт Заради Молоді-2020», який має на меті об’єднати зусилля компаній, держави та освіти для працевлаштування молодих людей та створити платформу для діалогу між компаніями та активною молоддю з питань кар’єрного розвитку, покращення працевлаштування і створення робочих місць

International Volunteer HQ пропонує долучитися всім зацікавленим у сфері охорони довкілля до одного з проєктів, що спрямовані на охорону довкілля.

Організатори покривають витрати на страхівку, авіа-перельоти, сертифікат волонтерки/волонтера та двотижневий проєкт.

Можливі проєкти:

  1. Гватемала – догляд за тваринами/права тварин;
  2. Мексика – догляд за тваринами/права тварин;
  3. Перу – догляд за тваринами;
  4. Румунія – догляд за тваринами;
  5. Танзанія – добробут тварин;
  6. Португалія – охорона вовків;
  7. Шрі Ланка – охорона слонів;
  8. Водоспад Вікторія (між Замбією та Зімбабве) – охорона природи.

Подати заявку: https://www.volunteerhq.org/ivhq-scholarships/#1

Детальніше: https://www.volunteerhq.org/ivhq-scholarships/

З 1 жовтня по 2 грудня відбудеться пред-акселераційна програма для 15 учасників з України, Беларусі та Росії.

Щоби прийняти участь у конкурсі на програму необхідно мати MVP чи хоча би концепт для соціального, зеленого чи креативного бізнесу та знати англійську мову.

Що отримають відібрані проєкти:

  • особистого ментора, який допоможе з формуванням чи допрацюванням MVP, бізнес-стратегії та маркетингового позиціонування;
  • можливість потрапити на Ruhr Summit у Дортмунд (19-20 жовтня);
  • прокачати свій проєкт у рамках інноваційної лабораторії та культурного обміну в Берліні (21-25 жовтня);
  • презентувати свій проєкт 2 грудня на Дні Креативної економіки в Одесі.

Свій проєкт можна подати за посиланням у профілі цього анонсу до 15 вересня 2017 року.

Станьте частиною мережі соціальних та креативних стартапів східної Европи SOIN School (Берлін)! Аплікаційна форма

 

19го вересня не пропустіть захід про МВА освіту в Києві.

Окрім зустрічей із бізнес школами з топ 25 (ESSEC business school, HEC Paris та IE business school), організатори підготували для учасників марафон воркшопів.

Спікери:

  • Максим Бахматов (UNIT.city),
  • Ernst and Young,
  • Академія ДТЕК,
  • KSE (Київська школа економіки),
  • Cup School,
  • GMAC (Британія).

З 2016 року Kyiv Post вручає нагороду TOP 30 UNDER 30молодим лідерам України в різних сферах життя – тим, хто є відданими своїй діяльності, мають значні досягнення або захоплюючі інноваційні ідеї для впровадження змін в Україні і в усьому світі.

Тобі ще не виповнилося 30 років, а ти вже зробив щось круте та важливе? Хочеш, щоби про це дізналася не лише Україна, але і весь світ? Або ти пишаєшься досягненнями свого друга або подруги? Тоді, відправляй заявку до 1 жовтня включно за посиланням вказаним внизу та стань наступним переможцем номінаціі Top30Under30.

Можна подати власну заявку, або номінувати людину, яка відповідає визначеним критеріям.

Fabrica, дослідницький центр і студія в Італії, запрошує представників творчих професій приєднатися до своєї команди дослідників. Узяти участь у програмі можуть програмісти, архітектори, графічні дизайнери, музиканти, письменники, режисери, фотографи, журналісти, ілюстратори, аніматори.

Організатори оплачують учасникам квиток до Італії, житло в Тревізо, обіди з понеділка до п’ятниці, медичну страховку, а також надають щомісячну стипендію на особисті витрати.

Завітайте на Facebook сторінки Fabrica і Colors.

Вимоги:

– вік – до 25 років;
– знання англійської мови

Документи:

Для участі потрібно заповнити аплікаційну форму (англійською, італійською або французькою мовою), яка містить:

– копію портфоліо;
– CV;
– мотиваційний лист;
– рекомендаційний лист.

Національний Центр Культури у Варшаві оголошує конкурс на отримання піврічної стипендії в Польщі в рамках стипендіальної програми Міністра культури й національної спадщини Республіки Польща «GAUDE POLONIA».

Програма «Gaude Polonia» призначена для молодих митців і перекладачів польської літератури з країн Центрально-Східної Європи.

Стипендіальна програма триватиме в Польщі з 1 лютого до 31 липня 2018 року. Відбір стипендіатів відбудеться шляхом конкурсу. Від кандидатів вимагається володіння польською мовою, щонайменше на початковому рівні.

Заявки на участь у програмі прийматимуться до 15 жовтня 2017 року.

Необхідні документи:

  • Заявка про надання стипендії;
  • 2 рекомендації від осіб, які в обраній царині є визнаними постатями;
  • Порт-фоліо в паперовому вигляді або на диску CD/DVD.

Заявки можна складати в Польському Інституті в Києві (вул. Б. Хмельницького, 29/2 оф. 17, 01-030 Київ) та безпосередньо в Національному Центрі Культури у Варшаві (ul. Płocka 13, 01-231 Warszawa). http://www.nck.pl/gaude-polonia/317677-dokumenty-6/

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.