Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідні в Києві

Оновлено

Кінопокази, виставки й можливості для саморозвитку, які не можна упустити.

Фонд допомоги бездомним тваринам «Щаслива лапа» (Happy Paw) проводить на ВДНГ другий благодійний «Забіг із собаками». Учасники долатимуть дві дистанції – 1 і 3 кілометри. Усі кошти, зібрані в результаті забігу, будуть витрачені на будівництво тренувальних та ігрових майданчиків для собак.

Коли: 30 вересня, з 9:30 до 13:00 (забіг об 11:00)

Де: Липова алея на ВДНГ

Осінній фестиваль «У пошуках Made in Ukraine» – це 300 кращих учасників, абсолютно нових і вже відомих, на Контрактовій площі. Крім ярмарку, гостей чекають великий фудкорт зі смачними стравами з усієї України, дитяча зона з розвагами, конкурсами, зарядка і творчими й розвиваючими іграми, спеціальна зона-ресторан для домашніх тварин, чіллаут із кальянами, лаунж-зона для відпочинку.

Коли: 30 вересня та 1 жовтня

Де: Контрактова площа

На Вас чекають 250 фільмів у 12 програмах, 10 майстер-класів та лекцій, інтерактивні розваги, спеціальні події до 90-річчя Української мультиплікації та насичена дитяча програма. Детальна програма тут.

Коли: 28 вересня – 1 жовтня

ДеДовженко-центр

говорити про Достоєвського – справа у величезній мірі невдячна. Хтось «самого нездорового письменника «принципово не читає (хоча, може, і визнає заочно масштаб), хтось травмований шкільною програмою, ну а для кого-то він просто- «найголовніший» і крапка (хоча ці теж читають фмд небагато). У будь-якому випадку, думка про Достоєвського у всіх сформовано, переконати неможливо.

Тим цікавіше спробувати. Подумати, у чому секрет таких різних думок. Як вийшло, що саме Федір Михайлович став головним «російським» на Заході, чому його так люто не любив Набоков і чим він фундаментально відрізняється від Толстого. Взагалі – спробувати зрозуміти, на який небезпечний курс письменник змусив лягти не тільки російську, але і всю світову літературу?

Коли: 30 вересня, 13:00

ДеBotan Club

Федерація крав-мага України за підтримки UNICEF Ukraine та U-Report Ukraine представляє теоретичний семінар «АНТИБУЛІНГ».

Булінг – це цькування, явище більш ніж поширене, як у школах, так і в повсякденному житті, а особливо популярне в інтернеті. Булінг у школах стосується кожного: тих дітей, кого труять (а їх, за даними статистики, 26 відсотків – тобто кожна четверта дитина в Україні піддається цькуванню); тих, хто бере участь у цькуванні, калічачи психіку собі та оточуючим; тих, хто спостерігає з боку й не втручається.

Коли: 1 жовтня з 11-00 до 16-00 у два паралельних потоки: для батьків і для дітей.

Фестиваль молодих художників, проєкт, організований спільно з Міністерством культури та Національним художнім музеєм.

Згідно із задумом, що з’явився в стінах Мінкульту у 2005 році, подія повинна являти собою конкурс робіт молодих художників. У 2017 році цю ідею відродили, тому Фестиваль – це не тільки виставка та освітня програма, а й конкурс.

Коли: з 28 вересня по 29 жовтня (11:00 – 20:00)

ДеМистецький Арсенал

Для тих, хто хоче спробувати себе на театральній стезі – запрошуємо вступити в нашу студію. Попередній запис не потрібен. Прийди і спробуй, або хоча б подивися як пробують інші.

Коли: 1 жовтня о 16:00

Де: бул. Тараса Шевченка, 27

 

photo: Поліна Карпова. Pretty Ghetto, 2010-17

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.