Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідні?

Оновлено

Не сидіть вдома, адже в Києві стільки подій!

З 9 по 11 лютого в кінотеатрі «Україна» покажуть переможців та учасників у комедійному жанрі фестивалю KISFF, а також короткометражки з програми Midnight Sexy Shorts. Детальна програма тут.

Коли: 9-11 лютого

Декінотеатр «Україна»

Жіноча збірна України в матчі лідерів групи F (кваліфікації чемпіонату Європи) приймає чемпіонок Європи – збірну Іспанії.

Коли: 10 лютого, початок о 16:00

Де: Палац Спорту

Поєднання гри Alias (в якості розігріву) з розмовним клубом у форматі Speed Dating за чашечкою кави в неформальній обстановці без дошки, оцінок і уроків. Тільки живе спілкування на прості, але актуальні теми.

Коли: 10 лютого, початок о 17:00

Де: Freud House club

Декаданс і трохи містики чекають глядачів у «Театрі розкольників», який запрошує киян 10 лютого на «Срібний вечір». Будуть вірші й особлива атмосфера кінця 19 століття.

Коли: 10 лютого, початок о 17:00

Де: вулиця Червоноткацька, 27А

на сцені Київського театру «Дах»«ЦеШо»проєкт режисера Троїцького та учасників «театру-пральні», п’ять випускників Національного університету імені Карпенка-Карого. У тексті вистави – сьогоднішні заголовки новин і свіжі пости з Facebook.

Коли: 10 та 11 лютого, початок о 20:00

Детеатр «Дах»

З 10-11 лютого пройде щорічний показ кращої соціальної реклами 2016-2017-х років, до якої увійшли як переможці найвідоміших рекламних фестивалів, так і абсолютно нові ролики з яскравим емоційним забарвленням, зворушливі та провокаційні.

Коли: 10 та 11 лютого, початок о 20:00

Де: Кінопанорама

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.