Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідні: що будемо робити?

Оновлено

Зима не привід сидіти вдома. Дайджест заходів цих вихідних .

Найбільший, Регулярний Щомісячний всеукраїнський зліт колекціонерів вінілових платівок, платформа для спілкування меломанів і аудіофілів. Оригінальні вінілові платівки різних років, нові видання, меморабілія, музична література та аксесуари, консультації фахівців з аудіотехніки – усе це на нашій події.

Коли: 17 лютого, початок о 10:00

Де: вулиця Жилянська, 107

Протягом шести днів у кінотеатрі «Київ» покажуть 5 крутих фільмів минулого року. Вони голосно заявили про себе на таких кінофестивалях, як Sundance, Берлінале, Торонто, а зараз є номінантами й лауреатами престижних нагород і премій.

Коли: 14-19 лютого

Де: кінотеатр «Київ»

У кінотеатрі «Київ» покажуть фільми про найвідоміших художників у світі: «Рафаель: володар мистецтва »– перший фільм про неймовірні події їхнього життя великого Рафаеля Санті.

Коли: 17 лютого 15:00

Де: кінотеатр «Київ»

17 лютого о 16.00 галерея «Триптих АРТ» запрошує на відкриття виставкиживопису Ольги Петрової «Wordless. Першоелемент». Ольга Петрова – художниця, історик мистецтва, докторка філософських наук, професорка НаУКМА. В експозиції представлені твори різних років.

Коли: 17 лютого о 16:00

Де: Триптих Арт

Воркшоп по ліногравюрі на текстилі

Ліногравюра – техніка високого друку. Зображення вирізається на лінолеумі або інший полімерній основі і друкується на аркуш паперу. Лінолеум-благодатний матеріал для будь-яких творчих задумів: від книжкової заставки до друку на текстилі. Основна перевага ліногравюри перед іншими видами ілюстрації – можливість тиражувати зображення, при цьому зберігаючи його рукотворність. На воркшопі ви зможете створити авторський принт за своїм ескізом і надрукувати на офортному верстаті. Футболки й сумки безпосередньо друкуються з авторських ліногравюр в обмеженому тиражі.

Коли: 17 лютого 13:00

ДеIZONE

Збираємо нічник своїми руками

Попрактикуємося в пайку, роботі з деревом і акриловим пластиком

По завершенню воркшопу кожен отримає свій нічник з індивідуальнимизображением/візерунком/написом і кольором підсвічування. Такий виріб буде виділятися й підходить для подарунка.

Коли: 17 лютого 12:00

ДеIZONE

Зазвичай, бібліотеки – це про книгах , та в живий бібліотеці книгами є люди. Жива бібліотека Донбасу – інтерактивний проєкт, де відвідувачі виставки зможуть зустрітися з особистими історіями.

Жива бібліотека Донбасу: засновниця модельного агентства в Покровську, україномовний студент-активіст, поетеса з Первомайська, культурні активістки зі Щастя, художниця перформансу з Жданівки, соціальна інвесторка з антрациту, HR-менеджер із Костянтинівки.

Коли: 17 лютого о 15:00

ДеIZONE

Illustration: Yukai Du

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.