Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідні в Києві

Оновлено

У цьому випуску: мистецтво й танці!

лекції ми познайомимося з таким авангардним напрямком як конструктивізм. Цей напрямок характеризується строгістю, геометризмом, лаконічністю форм і монолітністю зовнішнього вигляду. Прагнучи поєднати художню творчість із виробництвом, конструктивізм відкидає практично не мотивовану декоративність, схематизує мову мистецтва.

Наш лектор, Боримська Олена В’ячеславівна, розповість вам, як мистецтво поставило перед собою завдання оформляти життя, і що з цього вийшло!

Коли: 18 березня о 13:00

ДеНаціональний музей «Київська картинна галерея»

Постановка класичної п’єси Вільяма Шекспіра про любов і ненависть від режисера Кирила Кашлікова, який вважає, що твір і донині не втратило свою актуальність.

Коли: 18 березня, 19:00.

Де: Національний академічний театр російської драми ім. Лесі Українки, вулиця Богдана Хмельницького, 5

Від суфражисток, Рози Люксембург до «Femen» і скандалів із Вайнштейном: спробуємо дослідити еволюцію фемінізму, його природу, ідеї та трансформації в сучасному світі. Поговоримо про зміни традиційних ролей жінки, сім’ї та фемінного образу в поп-культурі. І подивимося, як це все інтерпретується в українських реаліях.

Анастасія Мельниченко, журналістка та голова ГО «Студена», розвінчає 10 міфів фемінізму.

Коли: 16 березня о 19:00

Де: Культурний проєкт

Girls just wanna have fun! Ми якраз із тих, хто змінив би в цій фразі кінцівку на ті самі «фундаментальні права людини». Але тут і правда кличемо тебе просто повеселитися.

Скористатися моментом і згадати часи, коли білий танець – страшно, але не так сильно, як чекати, поки наважиться хлопець. Коли так хочеться виглядати дорослою, але думка про мамині шпильки приводить у жах. Коли відчуваєш себе богинею, адже в тебе краще за всіх у класі виходять рухи з кліпу Брітні Спірс.

Коли: 17 березня о 22:00

ДеPort Creative Hub

Аль Пачіно прославився ролями мафіозі, усі пам’ятають його Дона Корлеоне в трилогії Френсіса Форда Копполи» Хрещений батько «і Тоні Монтану з «обличчя зі шрамом».

Цієї ночі будемо дивитися:

  1.  «Запах жінки»
  2.  «88 хвилин»
  3. «Обличчя зі шрамом»

Коли: 13 березня о 23:00

Де: Циферблат

Знайомтеся з Chapter Z – проєктом для цінителів кіно і для тих, хто хоче ними стати.

Це відмінна можливість обговорити й дізнатися про якісне кіно більше.

Ми не витрачаємо час на перегляд (тому що дивимося фільм завчасно). Ми включаємо в собі кінокритиків: обговорюємо деталі, ділимося думкою й цікавими фішками з фільмів – це все на простій і зрозумілій мові.

Коли: 18 березня о 13:00

Де: Циферблат

Обкладинка:  Cristiana Couceiro

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.