Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідних у Києві?

Оновлено

Останні весняні тусовочки. Не пропустіть найкрутіші івенти .

Kyiv Art Week – це десяток музеїв і просторів, де будуть представлені експозиції та проєкти знакових зарубіжних і українських художників.

Коли: 26-27 травня

Де: кінотеатр «Київ»

Коли мова заходить про чудеса, у казках пишуть «3 дні і 3 ночі». Саме стільки триває самий по-доброму божевільний і яскравий Кураж Базар у році-Кураж Night Market India. Танці в сарі, їжа з каррі, Раджа ін да хаус, пахощі і крішнаіти, весілля під місяцем і нескінченний рай для дітей. За пультом і біля мікрофона самий індійський з усіх британців-Panjabi MC. Уперше за 13 років в Україні.

Коли: 25-27 травня, з 16:00

Де: Кураж Базар (вулиця Біломорська, 1а)

У «Кінопанорамі» вже вдруге пройде ніч мультфільмів приголомшливого мультиплікатора Хаяо Міядзакі. Цього разу глядачам покажуть «Мій сусід Тоторо», «Віднесені примарами», «рибка Поньо» і «Порко Россо».

Коли: 26 травня, 22:30-06:00

Де: вул. Шота Руставелі, 19, кінотеатр «Кінопанорама»

У Києві в рамках New Cars Fest будуть представлені переможці конкурсу «Авто року 2018». Можна буде сфотографувати їх, поїздити на дрифт-таксі, а також багато іншого.

Коли: 26-27 травня, з 11:00

Де: ВДНГ

Це вже другий спеціальний показ у присутності художниць, які брали участь у створенні біографічної драми про життя Ван Гога. Особливість його формату стануть не тільки розповіді про історію створення анімації, а й візуальні сюрпризи від художниць. Вас чекає майстер-клас, на якому розкажуть про загальний процес створення фільму, етапи відбору художників на цей проєкт, командну роботу в студії й техніку робіт Ван Гога.

Коли: 26 травня о 19:30

ДеМузичний простір МК

Illustration: Ryo Takemasa

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.