Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний червень

Оновлено

Школка закінчилася, сесія майже закрита, час шукати можливості на літо.

Будуємо Україну Разом – це волонтерський табір, який через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади в різних куточках України. Ми будуємо будинки й руйнуємо стіни між людьми. Але окрім того, одним з основних напрямків нашої діяльності є розвиток наших волонтерів. Саме тому щодня на таборі ми влаштовуємо майстер-класи, зустрічі з крутими людьми та дискусії на різні теми.

Ми шукаємо волонтерів, які протягом періоду проведення табору зможуть допомагати з організаційними моментами подій культурно-освітньої програми, а також зі зв’язками з громадськістю.

Що треба буде робити:

  • Писати пости про життя табору на сторінках БУРу соц.мережах
  • Спілкуватися з місцевими журналістами
  • Допомагати з вибором тематики та проведенням наших заходів
  • Перебувати в місці проведення табору протягом усього періоду його проведення (17 червня-15 липня)

Що ми пропонуємо:

  • Навчимо створювати цікавий контент для соц.мереж
  • Навчимо основ івент-менеджменту
  • Незабутній досвід роботи з волонтерами з усього світу
  • Любов та наставництво однієї з найкрутіших волонтерських організацій України

Якщо ви зацікавилися вакансією, напишіть короткий текст (до 500 слів) про те, що ви вмієте та чому хочете стати нашим стажером.

Дедлайн: 12 червня

Heinrich-Böll-Stiftung запрошує до участі в першій українській «Зеленій академії» – літній школі про принципи зеленої демократії та їхній потенціал для України. Школа відбудеться 13-19 серпня 2018 року в Карпатах.

І. Що:
Зелена академія ’18 – це 7-денний тренінг про зелену демократію. Зелена демократія – суспільство, що підтримує принципи гендерної рівності, демократії участі, екологічності та соціальної справедливості.

На школі говоритимемо про таке:
1. чому важливо одночасно прагнути екологічності, гендерної рівності та демократії участі, та як цього досягнути;
2. як зробити свої проєкти дружніми до довкілля та відповідально використовувати ресурси;
3. як переконливо працювати із владою та партнерами, разом досягаючи сталих змін;
4. як забезпечити дієву рівність прав та взаємну повагу в команді та/чи громаді; та
5. як знаходити порозуміння в обговоренні складних суспільних і політичних тем.

ІІ. Для кого:
Запрошуємо агентів та агенток суспільних змін з усієї України, яким цікаво більше дізнатися про зелені принципи та застосовувати їх у своєму професійному житті.

Чекаємо на активістів/-ок, дослідників/-ць, журналістів/-ок, політиків/-инь, державних службовців/-иць, студентів/-ок та інших небайдужих.

Відбір учасників/-ць не залежатиме від віку, гендеру, етнічності та інших особливостей, а також попереднього досвіду співпраці із Фондом. Ми схвально ставимось до громадян/-ок інших держав, що тривалий час працюють в Україні та на її користь.

Дедлайн: 15 червня

Громадська організація «Допомагай та Подорожуй» влаштовує свій ювілейний 10!!! тур теренами Чернігівської, Полтавської та Дніпропетровської областей. Для цього ми шукаємо 25 відчайдушних волонтерських душ.

1 автобус, 7 днів у 6 селищах і містечках вищезгаданих областей і 25 веселих та відкритих молодих людей, безліч екологічних та культурних проєктів, неймовірних вражень і нових друзів, співи-танці-жарти-ігри.

Купа приємних сюрпризів, шквали натхнення й маленькі дива людської доброти та єдності на додачу.

Не пропустіть! Анкета тут!

Дедлайн: 24 червня

21 червня відбудеться третя міжнародна конференція Creascope. Тема цього року – дизайн для бізнесу, міста, людини.

На заході ми поговоримо про глобальну роль дизайну – креативну, інноваційну, комерційну, гуманітарну – у житті людей, міст і компаній. Про те, як інструменти дизайну допомагають змінювати якість життя, реформувати компанії та цілі міста.

Сьогодні за допомогою дизайну бренди не тільки створюють і продають послуги і продукти, дизайн також знаходить відповіді на складні питання і змінює життя людей на краще. Дизайн у широкому розумінні – це, перш за все, вирішення проблеми.

Міжнародні спікери поділяться своїм досвідом і розкажуть про плив дизайну не тільки в контексті креативної сфери, але й у зрізі соціології, урбаністики та бізнесу.

Сучасний дизайн орієнтований на людину й на її потреби, він прагне реагувати на «больові точки» суспільства, аналізувати їх і генерувати проривні рішення. Але щоби щось змінити, потрібно створити нову систему координат.

Можливість взагалі не стосується червня, але ми не втримались!

Компанія пропонує стажування студентам і випускникам вузів у різних країнах, у різних дисциплінах. Стажування пропонується в різних країнах, серед яких Великобританія, США, Китай. Стажування можуть бути оплачувані й не оплачувані.

Тривалість стажування: від 6 до 12 місяців (залежно від програми).

Переглянути та вибрати відповідну стажування можна на сайті компанії.

Дедлайн: до кінця року

«Леонардо – найкращий художник усіх часів, а єгипетські піраміди були побудовані прибульцями!»

Звідки в масовій культурі стільки кліше про мистецтво? У чому їх причина і прояви? Хочеш дізнатися більше? Тоді чекаємо тебе 27 червня.

З митцем про мистецтво. Лектор: Антон Проненко – художник, випускник Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури (НАОМА). Антон викладає образотворче мистецтво та створив низку унікальних авторських лекторіїв. Він поділиться с тобою власним досвідом та найцікавішими лайфхаками митця.

Тайм-менеджмент для вступу в університети США – 7 червня

Чи коли-небудь переживали стрес намагаючись встигнути скласти тести, чи напсиати есеї, чи подати вступні заявки до дедлайнів? Під час нашої презентації поговоримо про успішні стратегії організації часу та роботи на Вашу користь. Ця презентація для тих, хто вступає, чи готується до вступу, до вищих навчальних закладів США, та бажає отримати поради щодо того, як збільшити свою ефективність, завдяки простим технікам тайм-менеджменту.

Пережити перший рік в американському коледжі – 14 червня

Валізу вже зібрано, і ви готові розпочати своє навчання в Америці?
Обережно: життя на кампусі не таке, яким воно виглядає у фільмах Американський Пиріг. Вам треба буде добре планувати, щоби використати свій час у США по-максимуму: отримати найкращу освіту в усьому світі й водночас скористуватися всіма можливостями, що пропонує Америка. Як досягти гарних результатів у навчанні, які ресурси для студентів доступні на кампусі, а також що слід і чого не слід робити в США – про це ми поговоримо під час нашої лекції. Зверніть увагу, що ця презентація буде англійською мовою.

Успішний шлях до навчання в американських університетах – 21 червня

Бажаєш навчатися в США, але бракує знань? Відвідай нашу щомісячну презентацію, щоби дізнатися про процес вступу, фінансування своєї освіти та послуги, що надають центри EducationUSA.

U.S. Independence Day Rock Out – 21 червня

Turn up the music! Light the grills! It’s time for our most anticipated event of the year – U.S. Independence Day at America House! This year’s theme is «Independence Day Rock Out» – so, rock your favorite stars and stripes gear and get ready to rock-n-roll with a variety of musical acts while enjoying the tastes, smells and laid back atmosphere of a classic American-style backyard BBQ. We’ll have yard games, photo zones, costumes, competitions, prizes and more! Even Cisco and the Racecars will be joining us all the way from the U.S. to share American Bluegrass music!

Конкурс на найкращий проєкт фотокниги. Переможець укладе контракт із видавництвом Breadfield Press на випуск книги накладом 600 примірників. Версткою, друком і дистрибуцією займеться видавництво. Фотограф отримає частину копій.
Подавати свої проєкти можуть як початківці, так і професіонали.

Дедлайн: 15 червня

Благодійний фонд Ukraine Global Scholars, заснований українцями – випускниками провідних університетів світу, з 2015 року допоміг десяткам українських школярів вступити до найкращих шкіл та коледжів США за повної фінансової підтримки з боку цих навчальних закладів. Лише за два роки фіналісти фонду здобули стипендій на понад 7 мільйонів доларів США. Ми впевнені, що нове покоління українців, яке отримає освіту в найпрестижніших західних університетах і повернеться в Україну, зробить важливий внесок у розбудову країни.

Завдяки цьому масовому безплатному онлайн-курсу всі охочі можуть отримати доступ до унікального досвіду Ukraine Global Scholars. Від випускників Гарварда, Стенфорда, Колумбійського університету та інших визнаних вишів ви дізнаєтеся, як вступити до провідних західних шкіл та університетів, знайти повну стипендію на своє навчання, а також отримаєте заряд натхнення для повернення в Україну від українців, які вже пройшли цей шлях. Мрія навчатися в університеті Ліги Плюща здійснена!

НА КУРСІ ВИ ДІЗНАЄТЕСЯ:

  • як працює освітня система США, принципи відбору студентів до шкіл та університетів;
  • як правильно обрати навчальний заклад;
  • тести, які потрібні для вступу;
  • стратегії вступу;
  • на яких аспектах своєї біографії варто робити акцент при підготовці заяви;
  • як якісно підготувати пакет документів: мотиваційні та рекомендаційні листи, резюме;
  • як подати заяву;
  • як отримати фінансову допомогу на навчання;
  • основи цифрової грамотності, необхідні для вступу;
  • інші важливі питання вступного процесу.

Курс почався 4 червня, але реєстрація ще відкрита!   

Проєкт спрямований на підготовку молодіжних працівників та лідерів (з різних країн та з різним досвідом), які працюють із молоддю, як заохотити своїх бенефіціарів до взаємодії, створюючи та обмінюючись електронними матеріалами, створюючи онлайн-кампанії тощо.

Дедлайн: 8 червня

Illustration: Nick Liefhebber

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.