Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

7 заходів цього уїк-енду

Оновлено

А ви вже вирішили, чим займетеся в Києві?

У 2013 році 2 червня в Норвегії на честь 150-річчя з дня народження художника Едварда Мунка (1863-1944), однієї з найзначніших фігур сучасного мистецтва, відкрилася унікальна виставка його робіт. Присвячений цій епохальній події документальний фільм «Мунк-150» проникне за лаштунки виставки, розповість про її підготовку та організацію, а також проведе невелику екскурсію по Норвегії Мунка. Запрошені гості та експерти, як із батьківщини художника, так і з усього світу, поділяться з ведучим програми – мистецтвознавцем Тімом Марлоу – поглядами на життя і творчість знаменитого живописця.

Коли: 15 липня о 15:00

Де: кінотеатр Київ

Maxim Novikov, Vlad Zadiraka і Dj Bon: Soir будуть чаклувати над атмосферою любові, дружби і причетності до всього прекрасного за допомогою музики Electronica, House, Progressive, Funk і Soul. А ще буде вино й сидр, смачна їжа й неймовірний захід сонця над Києвом.

Коли: 14 липня, 18:00

Де: Десятинна, 12

7 фотохудожниць з країн Східного партнерства продемонструють своє бачення прав людини, проблем дискримінації, соціальної справедливості, корупції та бідності. Ці гострі проблеми об’єднують громадян, збирають багатотисячні демонстрації, формують світогляд сучасної людини.

Коли: з 10 по 15 липня

Де: Національний музей ім. Тараса Шевченка 

Чому Велопарад дівчат?
Зазвичай, коли мова йде про київських велосипедистів, представляють хлопців у велоформі або спортивному одязі. Велопарад дівчат дає можливість розірвати ці шаблони й довести, що ваш стиль одягу визначаєте саме ви, а не ваш велосипед! Ми показуємо, що поїздки на велосипеді можливі в одязі на будь-який смак – їдете ви на діловий обід, зустріч із друзями, на побачення або навіть у театр.

За результатами підрахунків велосипедистів у Києві, серед усіх користувачів велосипеда жінок дуже мало – від 14 до 21 %. Це показник низького рівня безпеки пересування на велосипеді по місту й запит на появу безпечної велоінфраструктури.

Коли: 14 липня о 15:00

Де: зустріч біля Національної опери України

Разом із кухарем Массімо Джеларті учасникимайстер-класу приготують морозиво з нуля: з яєць, молока і вершків. Все, що приготується, з’їсться, а рецепт забереться із собою. Послухаєте багато цікавих історій, а також продегустуєте популярні суші з морозива.

Коли: 14 липня об 11:00

ДеGelarty

Портфоліо рев’ю – загальноприйнятий у світовій практиці спосіб розвитку творчого потенціалу та сприяння становленню кар’єри фотографів. Дає можливість одночасно зустрітися з кураторами, видавцями, критиками, галеристами, відомими фотографами, викладачами, експертами в області візуальних мистецтв і показати їм свої роботи й отримати зворотний зв’язок.

Коли: 15 липня з 11:00

ДеPlivka (Довженко-центр)

PinchukArtCentre запрошує приєднатися до інтерактивного квесту за новими виставками. Гра «Мистецтво в мені» – це можливість емоційно й тілесно зрозуміти об’єкти сучасного мистецтва, які представлені в арт-центрі.

Гру проведе викладачка арт-центру Лора Літковська, art-educator, ведуча та авторка освітніх програм і курсів PinchukArtCentre та Культурного проєкту.

Коли: 15 липня о 16:00

Де: Pinchuk Art Centre

Illustration by Emil Wikström

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.